Reporters La Vila

16 de nov. 2018, 4:49 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 29 de nov. 2018, 3:52 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
https://awesome-table.com/-L5sL8kemo3PZof7jG0s/view?filterB=Reporters%20La%20Vila
Els alumnes de 4t, 5è i 6è de l'escola La Vila de Palamós es barregen i 
fan 10 espais d'aprenentatge a la comunitat de grans; un d'ells el dels reporters de l'escola. Són 16 alumnes distribuïts en 4 grups i van per les diferents comunitats preguntant per activitats de l'aula, excursions, festes, sortides, etc. Quan tenen la informació la pengen a la web. Cada notícia va acompanyada d'imatges i/o vídeos que han d'editar i penjar a l'espai del Google fotos o YouTube. També tenim una aula pintada croma i allà es fan notícies i reportatges de l'escola. Aquesta activitat permet fer un servei a l'escola, aprendre a gestionar la web, tenir actualitzats els entorns web i xarxes socials del centre i treure feina de gestió d'aquests espais als mestres.
Els objectius d'aquesta activitat estan centrats en: 1. Aprendre el llenguatge audiovisual, 2. Saber utilitzar la càmera de vídeo i fotos, 3. Aprendre a escriure una notícia a la web, 4. Saber penjar les fotos al Google fotos i crear àlbums, 5. Donar a conèixer les activitats de l'escola.
Segueix l'actualitat dels reporters a: la web, al Facebook, a Twitter i a Instagram.