Projecte planters. ESC Baldiri i Reixach de Sant Feliu de Guíxols

27 de nov. 2017, 1:29 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 1 de des. 2017, 0:52 ]
"Planters" és una activitat gestionada i finançada per l'associació Conarte Internacional, amb conveni amb l’Escola de Música i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i hi participen l'escola Baldiri Reixac i l’institut Sant Elm.
Aquest projecte, consisteix en lligar l’educació artística amb diferents matèries dels centres. Dansa, teatre i música entren dins les aules de la mà d’artistes que treballen en col·laboració estreta amb el professorat.
El projecte es va iniciar el curs passat amb l'alumnat de 3r de primària i aquest any continuem amb els mateixos. En horari lectiu i, amb la col·laboració de dues mestres de l'escola de música de St. Feliu i l'especialista de música de l'escola, s'ofereix la possibilitat d'aprendre a tocar el violí i el violoncel, instruments cedits per l'Ajuntament de la ciutat.
Aquest Nadal fan un pas més i acompanyaran als alumnes de 3r amb la cantada de nadales que oferim a les famílies i a la resta d'alumnes de l'escola.
En aquest context i entenent que la música és una font inexorable de creixement personal i de l’entorn, s’entén aquest projecte d’aprenentatge com un model alternatiu i innovador de transformació social.

Podeu veure més informació a: Fitxa de Bones pràctiques
Pagina WEB del centre
www.conarteinternacional.net