L'escola bressol Mas Balmanya participa en el projecte de recerca europeu TOWE.

23 d’abr. 2018, 8:41 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 26 d’abr. 2018, 1:49 ]
L'escola bressol Mas Balmanya de Sant Feliu de Guíxols,  es troba a la fase final d'aplicació del projecte TOWE. Fa un parell d'anys que aquest centre educatiu va començar a implantar aquest projecte de recerca europeu basat en potenciar el benestar dels infants a través de la formació, les pràctiques i els materials amb els quals treballen els professionals.
Què és aquest projecte?
ToWe és un projecte de recerca finançat pel programa Erasmus + de la Unió Europea i liderat per la Universitat de Kingston (Regne Unit). En el projecte hi participen, al costat de l’escola bressol pública Mas Balmanya, la llar d’infants Petita Escola de Barcelona, la Universitat Ramon Llull, la Universitat noruega de Stavanger, el Centre d’Educació Infantil de Sandnes (Noruega) i el centre de serveis a la infància Achieving for Children del Regne Unit.
Això ha  suposat  que, al llarg d’aquest curs,  l’equip educatiu de Mas Balmanya ha tingut  l’oportunitat de conèixer experiències educatives de Noruega i del Regne Unit i ha treballat conjuntament amb els professionals de la resta de centres i amb experts de les universitats participants per desenvolupar eines, estratègies i bones pràctiques en relació a l’atenció dels infants i al seu benestar.
 
Més informació a: TVCostaBrava