Digitalització de les Aules.

29 de nov. 2017, 1:20 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 29 de nov. 2017, 4:39 ]
A l’escola Baldiri i Reixach apostem des de fa temps per la inclusió de les tecnologies de la informació i la comunicació en l’activitat educativa diària a les nostres aules. En aquest sentit des de l’escola s’ha fet un esforç important, econòmicament i humana, per aconseguir una implantació TIC general i generalitzada a tota l’escola.
Totes les mestres i els mestres d’escola disposen d’eines TIC, que utilitzem diàriament  per oferir una major qualitat d’ensenyament als nostres alumnes. Però ha arribat el moment de posar a disposició dels alumnes, encara més,  la tecnologia,  ja present  en el seu esdevenir habitual,  i portar-la a dins l’aula. Ja no és suficient que els alumnes puguin actuar de forma puntual amb les PDI (pissarres digitals interactives) o puguin utilitzar durant una o dues sessions setmanals alguns ordinadors.
Cal fer un pas més i posar la tecnologia a l’abast i a les mans dels nostres alumnes. 
Des de fa 3 cursos estem treballant amb la Google Suite, aquest curs hem començat a treballar amb ChromeBooks amb els alumnes de Cicle Superior. 
Hem adquirit 40 ChromeBooks, 20 per a cada nivell del cicle, de manera que en la meitat de les hores de cada matèria (aprox) treballen amb els Chromebooks (en català, matemàtiques i medi). 
Utilitzem els continguts digitals per a fomentar l'ús de les tecnologies i en concret d'aquests ordinadors lleugers.
Més informació : Fitxa de Bones pràctiques
                         Presentació del Projecte 
                         Pàgina WEB del centre