Canals de Youtube i Festival de cinema, a l'Escola d'adults de Sant Feliu de Guíxols

2 de jul. 2019, 5:26 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 3 de jul. 2019, 5:41 ]
El passat mes de febrer el CFA Escola d’Adults Sant Feliu de Guíxols va inaugurar dos canals al portal de vídeo Youtube amb la intenció de fer extensiu a qualsevol que hi estigui interessat projectes presents i passats que es fan al centre amb mitjans audiovisuals.
Des de ja fa uns anys es busca sortir de les aules i de l’escola i fer arribar la feina de l’Escola d’Adults fora de les seves parets, no només per captar nou alumnat sinó també per fer conèixer l’existència d’aquesta institució amb més de 40 anys d’història.
Un dels canals, el CANAL FIXA-T’HI TU, està dedicat a petits vídeos educacionals, buscant entretenir i ensenyar alhora. És un canal en Llengua Catalana i, de moment, se centra en aspectes gramaticals i ortogràfics.L’altre canal, el CANAL GANXÓ, se centra en la difusió de filmacions antigues o més actuals que expliquen històries, normalment amb clau d’humor, de Sant Feliu de Guíxols i del CFA.
Des del CFA Escola d’Adults Sant Feliu de Guíxols us animen a visitar i subscriure-us a aquests canals i a riure i aprendre amb ells.


També remarcar que el passat 12 de juny es va dur a terme a terme el Xè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols, on es va estrenar la pel·lícula “Collònia” en memòria de l’humorista i dibuixant Josep Coll.