A l'INS Ridaura, Sabates vermelles contra la violència envers les dones

16 de nov. 2018, 4:39 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 29 de nov. 2018, 3:53 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
https://awesome-table.com/-L5sL8kemo3PZof7jG0s/view
El Grup d'Igualtat de l'Institut Ridaura, que funciona a través del Servei Comunitari, i el Punt d'Igualtat de Santa Cristina d'Aro estem en contacte per col·laborar en les activitats que realitzem al llarg del curs. Un cop creat el Grup d'Igualtat d'aquest curs, els alumnes s'organitzen per iniciar les activitats que volen dur a terme i la primera d'enguany ha estat "Pintem sabates vermelles contra la violència envers les dones"- 25N Mai més! El dimecres 7 i el divendres 9 de novembre el grup d'Igualtat de l'institut es va reunir a l'hora del pati per organitzar l'acció i la instal·lació sota el lema creat per ells: "Posa't a les seves sabates!". El 12 de novembre, els alumnes del grup varen pintar les sabates i realitzar la instal·lació a l'entrada de l'Institut.
Els objectius d'aquesta activitat s'han centrat a denunciar la violència a tots els nivells, en aquest cas, vers les dones i els fills que moren en mans de les seves parelles o exparelles i en impulsar la iniciativa dels alumnes a realitzar campanyes i accions per sensibilitzar a la societat de tot allò que és fruit d'una injustícia.