Destaquem‎ > ‎

XV Trobada Corals Primària a Palafrugell

7 de juny 2017, 2:44 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 8 de juny 2017, 0:15 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
Com en els últims anys, el Departament d’Ensenyament ha convocat la XV Trobada de Corals de Primària, amb l’objectiu de difondre la pràctica i la creació musical dels alumnes d’educació Infantil i Primària.
Enguany, una de les tres seus de les comarques gironines on s’ha realitzat la trobada ha estat, altra vegada, Palafrugell. Concretament ha tingut lloc el matí del dijous 27 d'abril al Teatre Municipal d’aquesta localitat.
Les escoles que hi han participat amb la seva coral han estat: el Sant Jordi de Palafrugell, el Pere Rosselló de Calonge, el Mas Clarà de La Bisbal i el Fanals d'Aro de Platja d'Aro. Primer, cadascuna de les corals ha interpretat amb gran encert dues cançons, una popular catalana i una altra de caire intercultural.
Al final, totes plegades han cantat conjuntament les cançons Tinc armaris farcits de somnis (amb música de Tom Paxton i lletra de Toni Giménez), Si fos ocellet  (tradicional catalana) i El cant per a les trobades de primària amb text d'E. Serrat i música de Constantí Sotelo.