Destaquem‎ > ‎

XVII Trobada Corals Infantil-Primària

25 d’abr. 2019, 0:10 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 25 d’abr. 2019, 0:22 ]
Com en els últims anys, el Departament d’Educació ha convocat la XVII Trobada de Corals de Primària, amb l’objectiu de difondre la pràctica i la creació musical dels alumnes d’Educació Infantil i Primària.
Enguany, dues de les quatre seus de les comarques gironines on s’ha realitzat la trobada han estat a la nostra comarca. En concret, el dimecres 27 de març va tenir lloc la trobada al Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà i el dijous 4 d'abril es va portar a terme al Teatre Municipal de Palafrugell.
A la trobada de la Bisbal les escoles que hi han participat amb la seva coral han estat: el Mas Clarà de La Bisbal, el Fanals d'Aro de Platja d'Aro, el Sant Pau de Figueres, Els Terraprims de Camallera, el Ruiz Amado de Castelló d'Empúries, el Llagut de Sant Pere Pescador i la ZER de Ventalló.
A la trobada de Palafrugell, les corals participants han estat de les escoles Sant Jordi de Palafrugell, l'Olivar Vell d'Esclanyà i Pere Rosselló de Calonge.
Primer, cadascuna de les corals ha interpretat amb gran encert dues o tres cançons, una de catalana i alguna altra de caire intercultural.
Al final, totes plegades han cantat conjuntament les cançons L'agulla (de Narcisa Freixas), Singing all together  (de Thord Gummesson) i El cant per a les trobades de primària amb text d'E. Serrat i música de Constantí Sotelo.

Compartir aquest article