Destaquem‎ > ‎

Xerrada sobre la resiliència i la gestió de les emocions a Palafrugell

12 de març 2018, 5:33 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 25 d’abr. 2018, 3:01 ]
El Servei d’Acollida Comarcal del Baix Empordà organitza una xerrada sobre la resiliència i la gestió de les emocions que es portarà a terme el dijous 26 d’abril de 2018 al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell d’11 a 13 h.
L’activitat anirà a càrrec de Jorge Barudy, un dels autors del material “La resiliència i la gestió de les emocions actuals” que us pot ser útil per treballar amb els més petits la gestió dels pensaments, sentiments, emocions, conductes... que passen a la societat amb la base de la resiliència. La xerrada està pensada per tot professional de l’educació i del camp social que treballi amb menors d’edat, especialment en la franja del 7 als 12 anys, tot i que el material es pot adaptar tant per més petits com per més grans. L’objectiu de la sessió és donar a conèixer l’existència d’aquest material i fer una petita introducció en el camp de la resiliència tant important en l’actualitat.
Es preveu molt bona acceptació, així doncs, a fi de no quedar sense places, seria bo que formalitzéssiu ben aviat la inscripció mitjançant el link següent: https://goo.gl/forms/DQjD1h9BuNEiOCEf2 o bé, enviant un correu amb nom i cognoms, DNI/NIE i lloc de treball a acollida@baixemporda.cat