Destaquem‎ > ‎

Rodajocs a la Bisbal i a Vall·llobrega

4 de juny 2018, 1:18 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 7 de juny 2018, 1:47 ]
Aquest mes de maig al parc infantil 8 de març de la Bisbal d’Empordà i a davant de l'escola de Vall-llobrega ,varen tenir lloc els 2 últims dels 6 Rodajocs d'aquest curs a la nostra comarca.
Prop de 500  alumnes de 3r i 4rt   de les escoles de la Bisbal, Forallac, Corcà, St. Sadurní, Cruïlles, la Pera, Ullastret, Vall-llobrega, Palamós, Calonge i St. Antoni, van  participar als diferents jocs que varen  preparar els mestres d’educació física de les diferents escoles en els seminaris que han portat a terme durant tot el curs.
El Rodajoc és  una activitat que recupera jocs tradicionals i  cooperatius com a font d'intercanvi de valors i realitats mitjançant un recurs molt atractiu per als nens i nenes, el joc.Van ser unes jornades molt lúdiques  a través de les quals els alumnes es van conèixer i van compartir jocs cooperatius i jocs d'arreu del món.
Amb la col·laboració del Consell Esportiu i del CRP del Baix Empordà, amb el suport dels alumnes del Cicle formatiu d’ Atenció a persones en situació de Dependència"  i també  dels  ajuntaments dels  municipis corresponents, les jornades van ser un èxit i els nens i nenes s'ho van passar molt bé. Podeu veure els vídeos i les fotos de la Jornada a l'Espai RODAJOCS