Destaquem‎ > ‎

Programació General Anual (PGA) i Pla d'Actuació dels SEZ

28 de set. 2018, 1:05 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 9 d’oct. 2018, 3:54 ]
https://goo.gl/forms/it54hy0wVznaGWNn1
Tal com us han informat des d'Inspecció, ja està operativa l’aplicació per a que els centres introduiu els objectius de Programació General Anual (PGA) del curs 2018/19.
-Per portar-ho a terme és imprescindible que respongueu el formulari (del qual també trobareu l'enllaç a continuació)  amb una identificació Xtec, que pot ser la del centre, la de l’usuari del director/a o bé d’una persona de l’equip directiu.
-Per evitar problemes tècnics, us recomanem que descarregueu la plantilla en local, l’ompliu amb el temps que us calgui, deseu la informació al vostre ordinador i utilitzeu el formulari per formalitzar la tramesa. Més avall també trobareu aquesta plantilla per descarregar.
-Tal com explica el comunicat d'Inspecció, recordeu que per aquelles estratègies on poden intervenir, si és necessari, els CRP, els LIC o els EAP, convé que consensueu amb ells l’assessorament i acompanyament que us poden fer.
-Per qualsevol dubte o aclariment en relació amb l’eina informàtica, podeu posar-vos en contacte amb el CRP.
Entrada de dades
Calendari del procés
  • Data límit d’entrada dels centres al formulari: 26 d'octubre
  • Reunions amb CRP, LIC, EAP i inspecció ( per tant validació per CRP, LIC i EAP): des del 20 de setembre fins el 16 de novembre
  • Validació per part d’Inspecció: fins el 23 de novembre
Documentació de suport

Compartir aquest article