Destaquem‎ > ‎

Premi Participa a l'Escola 2017

6 de juny 2017, 1:37 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 28 de set. 2017, 3:51 ]
Us recordem que està oberta la convocatòria del Premi Participa a l’Escola 2017. El termini de presentació és el 31 de juliol de 2017. Podeu tramitar la vostra sol·licitud accedint a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.
El Premi Participa a l’Escola, convocat per la Secretaria de Transparència i Govern Obert, té per objectiu  premiar les experiències de participació o de foment dels valors democràtics a l’escola, dutes a terme durant el curs acadèmic corresponent a l’any de la convocatòria. Aquest premi vol reconèixer i encoratjar les escoles que, més enllà de la seva tasca educativa i formativa, treballen per fomentar els valors de la democràcia entre els més joves, per enfortir el present i el futur del nostre país a través d’una ciutadania activa i compromesa.
 
El Premi Participa a l’Escola 2017 està dotat amb 5500 euros i els destinataris són els centres de primària o secundària ubicats en territori català.
 
Disposeu de més informació i del formulari de sol·licitud aquí:  http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/govern-obert/participacio-ciutadana/enfortiment-de-la-societat-civil/premi-participa-a-lescola/
 
Animeu-vos a presentar el vostre projecte!

Compartir aquest article