Destaquem‎ > ‎

Pla de Formació de Zona. Activitats obertes de segon trimestre

26 de nov. 2019, 2:47 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 16 de des. 2019, 0:55 ]
De les activitats que es portaran a terme el segon trimestre, en destaquem aquestes tres obertes a tot el professorat. Les inscripcions seran  del 9 al 19 de gener de 2020.
5022021502 Aquí i ara... o quan? L'espai d'ajuda per a la gestió de l'estrès del personal docent. (internivells, infantil, primària i secundària)
L'objectiu principal d'aquest taller és dotar els docents d'estratègies per a l'auto-gestió emocional , l'estrès i evitar la síndrome del burn-out tot oferint un espai setmanal per aprendre's a cuidar a través de mètodes holístics de relaxació aplicats al dia a dia. Comença el 27 de gener, les sessions són setmanals i es faran al Centre Cívic de Fonteta. Formadora: Olaya de Heras
+ informació
5022070532   Didàctica de les Matemàtiques des d'una perspectiva STEAM (secundària)
Es donaran a conèixer experiències i propostes de treball matemàtic des dels diversos blocs de contingut tot descobrint també vies de treball interdisciplinar amb altres àmbits STEAM.  Destinat principalment a professorat de secundària de matemàtiques.  En funció de la demanda també es poden admetre professionals de ciències o tecnologia. Començarà el 27 de febrer de 2020 a l’institut de Sant Feliu de Guíxols. Fomadors: Paula López i Raül Fernández
5021051502 Horts escolars ecològics (Internivells: Educació Infantil-Primària-Secundària)
Formació pràctica d'iniciar un hort escolar ecològic d'hivern. Es preveu una sessió inicial al CRP, una sessió pràctica de dissabte al matí, i una altra sessió de dissabte per visitar una explotació ecològica.
També volem fer esment de les activitats interzonals del segon trimestre que es fan a diverses localitats de les comarques de Girona a les quals s'hi pot inscriure tot el professorat interessat.