Destaquem‎ > ‎

Palafrugell: cap a un nou projecte de ciutat educadora

5 de des. 2017, 3:11 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 5 de des. 2017, 3:11 ]
Tots sabem que l'educació no es centra només a les escoles, sinó que tot el que fem en el dia a dia, educa o deseduca.
Des d'aquesta perspectiva, fa deu anys, l’Ajuntament de Palafrugell va impulsar el primer Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de les comarques gironines per definir quin municipi i quina educació global es volia per Palafrugell.
Els canvis físics i a nivell socioeconòmic que ha experimentat la ciutat, han propiciat que, des del 2016, es plantegi una nova reflexió estratègica sobre Palafrugell.
Per això, el 2016 es va revisar i avaluar el projecte educatiu que es va elaborar fa anys i ara, aquest 2017 i 2018, es vol engegar un NOU PROJECTE EDUCATIU DE CIUTAT que reculli la veu de la ciutadania.
Des del 30 de novembre, Dia Internacional de la Ciutat Educadora, i fins a finals de gener, l'Ajuntament de Palafrugell ha obert un procés participatiu, previ a l'elaboració del nou Projecte educatiu de Palafrugell.
Aquest procés ha de servir perquè la ciutadania faci aportacions de millores, propostes,... per a la vila mitjançant post-its en forma de fulla que s'hauran de posar als diferents arbres que s'aniran ubicant en diferents espais.
Quines accions funcionen?
Quines mancances té Palafrugell?
Quines millores es poden fer?
Què cal tirar endavant?
Us adjuntem el cartell informatiu i us animem a participar-hi