Destaquem‎ > ‎

Lletres a les aules

9 d’oct. 2019, 0:29 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 23 d’oct. 2019, 1:53 per SE CRP del Baix Empordà ]
Sou docents d'un centre educatiu i us agradaria fer alguna activitat per dinamitzar la lectura a l'aula? Sabeu que podeu sol·licitar la presència d'un escriptor/a que heu llegit a classe o treballar i practicar la lectura en veu alta amb els vostres alumnes?
Us presentem el programa Lletres a les Aules de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), un interessant recurs de foment de la Lectura que posa a disposició de tots els centres escolars les següents activitats de dinamització:
AUTORS A LES AULES
Amb Autors a les Aules un autor o autora inclòs al programa estableix un diàleg obert i dinàmic amb l’alumnat, compartint experiències, dubtes i propostes al voltant de la creació i la lectura.
EN VEU ALTA
A través d'En veu alta podeu triar una d'aquestes opcions:
Un taller amb un actor o actriu que llegirà en veu alta una antologia de textos treballada prèviament a classe per l’alumnat.
O l’espectacle de petit format Amiga Mercè a càrrec de Teresa Puig de la companyia La maleta portàtil, basat en textos de la Mercè Rodoreda. És una proposta adreçada a públic juvenil o adult.
O bé el Recital Joan Maragall o el Recital Dones en Veu Alta a càrrec de Gemma Reguant.
+ informació