Destaquem‎ > ‎

Llegir té premi!

5 de juny 2019, 1:51 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 6 de juny 2019, 0:31 ]
Un any més Biblioteques de Catalunya posa en marxa la iniciativa Llegir té premi!, que té per objectiu fomentar la lectura individual i la creació de clubs de lectura entre els joves durant el període de vacances d'estiu. Aquest concurs es duu a terme a través d'un portal a Internet especialment dissenyat per aquesta finalitat. Els participants poden optar a guanyar diferents premis en funció del nombre de lectures realitzades i la verificació de la comprensió lectora de les obres llegides.
Les lectures es poden fer en català, castellà i anglès. Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport paper a través de les més de 400 biblioteques públiques de Catalunya i una selecció d'ells també a la biblioteca digital eBiblioCat per a qui prefereixi llegir des de l'ordinador, lector de llibres electrònics o qualsevol altre dispositiu mòbil. Un cop llegida l'obra seleccionada els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat.
Aquest any el Departament d'Educació se suma a la iniciativa, mitjançant les biblioteques escolars. Aquestes podran fer difusió de la iniciativa, animar a formar clubs de lectura i recomanar i prestar llibres als alumnes.
En cas que alguna biblioteca escolar es vulgui sumar a la iniciativa pot fer un missatge a biblioteques@xtec.cat per rebre els materials de difusió

Compartir aquest article