Destaquem‎ > ‎

Jornada formativa d'art creatiu amb tecnologies, a Girona

25 de gen. 2019, 0:59 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 25 de gen. 2019, 1:04 ]
L'equip de Creative Coding Girona, vol fer divulgació de l'art creatiu amb les tecnologies. Té la intenció de participar en esdeveniments fent xerrades i tallers per animar a la mainada, i no tant mainada, a aprendre a expressar la seva creativitat visual i/o musical amb la programació.

Com a primera iniciativa, el pròxim dia 9 de febrer al Tecnoateneu de Vilablareix, hostatja el Processing Community Day 2019 de la Fundació Processing, on podreu gaudir d'un dia per aprendre a programar, conèixer el llenguatge de programació Processing i Javascript amb P5.js, així com conèixer eines i llibreries per crear peces creatives i interactives.

Al matí es faran xerrades per conèixer programari, adreçades a nois i noies de batxillerat, així com veure demostracions i exposicions on podrà participar tothom. I a la tarda hi haurà un parell de tallers per a la mainada de cicle superior de primària i els nois i noies de l'ESO. Els i les alumnes de cicles formatius vinculats amb la informàtica en podran treure profit de totes les sessions.

Podeu trobar més informació al lloc web de l'esdeveniment https://pcd2019-girona.glitch.me/