Destaquem‎ > ‎

II Trobada G-Suite Catalunya

17 de des. 2018, 4:25 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 9 de gen. 2019, 6:49 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
https://sites.google.com/gedu.es/geg/encuentros/cat-2019
Si esteu treballant o us plantegeu treballar amb G-Suite i Chromebooks us pot interessar la II  Trobada G-Suite Catalunya

Els organitzadors la presenten d'aquesta manera:
Uns quants centres que utilitzem G Suite per organitzar el centre i per fer activitats hem decidit trobar-nos per segon any per intercanviar experiències.
No es tracta de buscar experts, sinó de simplement compartir les pràctiques que fem a l’aula i al centre per tal d’enriquir-nos mútuament.
Ens agradaria que poguessin venir professors, equips directius, coordinadors TIC, empreses... Bàsicament, persones relacionades amb l'educació i que utilitzin o vulguin utilitzar les TIC a l'aula per millorar les metodologies.

La Trobada tindrà lloc el proper dissabte 9 de febrer de 2019 de 9 a 18h a l'Escola Pia de Sarrià-Calassanç de Barcelona.

La 1a edició de l'any passat va ser realment interessant, amb moltes experiències enriquidores.

Us passem l'enllaç amb més informació, inclòs l'accés a la inscripció (que està oberta des del 14 de desembre fins a l'1 de febrer):

Compartir aquest article