Destaquem‎ > ‎

Exposició Dalí-Rafael, un somieig prolongat

27 de nov. 2018, 1:17 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 29 de nov. 2018, 3:44 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
A propòsit de l’exposició temporal “Dalí/Rafael, un somieig prolongat” organitzada per la Fundació Dalí, amb motiu del préstec del Museu del Prado de l’obra de Rafael Sanzio Verge de la rosa, s'han programat un seguit d’activitats de gran interès:
- Taller de Nadal rafaelesc: 15 i 22 de desembre. A càrrec de Petra Vlasman. Per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Places limitades. 6 €
- Itinerari Rafael. Visita guiada exclusiva per a docents. Dissabte 22 de desembre 12 h. Activitat gratuïta. Places limitades.
- El museu vist per...Vicenç Pagès, escriptor. Recorregut pel Teatre-Museu Dalí a través de l’obra escrita de Salvador Dalí El mite tràgic de L’Àngelus de Millet. Dijous 27 de desembre. Activitat gratuïta. Aforament limitat. Aquesta visita es realitzarà en horari especial, 18 h., un cop el museu ha tancat al públic.
- Visita guiada familiar Dalí diví Rafael. Dissabte 5 de gener 12 h. 6€ (fins a 8 anys)/ 12 € (+8 anys i adults). Places limitades.
Inscripcions obertes al email: difusió@fundaciodali.org

Compartir aquest article