Destaquem‎ > ‎

Exposició a Girona: Patufet on ets? Aureli Capmany ( 1868-1954)

11 de febr. 2019, 0:15 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 18 de febr. 2019, 7:17 ]
L’exposició gratuïta  Patufet on ets? Aureli Campmany ( 1868-1954) estarà oberta de l’1 de març al 24 d’abril de 2019 de 10 mati a 6 tarda. Dissabtes obert. Diumenge i dilluns tancat a l’Espai Santa Caterina. Edifici de la Generalitat a Girona. (Accés per passatges Arístides Maillol).
S’està programant una visita comentada per a tots els mestres de les escoles dels ST de Girona el dia 6 de març a partir de les 17h. Si esteu interessats en assistir-hi ompliu aquest formulari abans del 22 de febrer .
Si des del vostre Centre esteu interessats en visitar-la amb els alumnes, us podeu posar en contacte amb l’organització espaisantacaterina@gencat.cat
Descripció: Exposició dedicada a Aureli Capmany Farrés (Barcelona, 1868-1954) creador de la revista infantil En Patufet. Autor de més de sis-cents textos, i amb una gran activitat al voltant de les cançons, les danses, les rondalles, les festes, els costums, el folklore, els jocs i les arts escèniques. Fou fundador de l’Orfeó català, de la secció Folklòrica del Centre excursionista de Catalunya, de l’Esbart de dansaires i iniciador del Cançoner Popular. Així com un membre actiu de l’Ateneu Barcelonès, redactor del diari La Renaixensa i professor de l’Institut de Cultura i Biblioteca Popular per a la Dona, entre altres.

Compartir aquest article