Destaquem‎ > ‎

Seminari i Edulab PERSONALITZACIÓ DE L'APRENENTATGE. Pràctiques centrades en l'alumne

31 de gen. 2018, 1:54 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 31 de gen. 2018, 1:56 ]
La Fundació SER.GI ha organitzat un seminari i un taller (Camp Base i Edulab) entorn el tema “PERSONALITZACIÓ DE L'APRENENTATGE. Pràctiques centrandes en l'alumne”. Aquestes dues propostes estan obertes a mestres, professors, educadors i professionals de l’àmbit educatiu i social en general. El repte és generar entorns d'aprenentatge que transfereixin el poder de decisió i execució a l'alumnat. No ha de ser només una fase del procés d’aprenentatge, sinó que ha de ser un motor de l’aprenentatge en sí mateix.
Durant el Camp Base, de la mà de Ramon Grau Sánchez, professor de secundària i director de l'Institut Quatre Cantons del Poblenou, i membre del comitè científic d’Educació Demà de la Fundació Bofill, reflexionarem i debatrem sobre què implica posar l'alumne al centre de l'aprenentatge i què significa traslladar aquesta personalització als ensenyants.
A l’Edulab es posaran en pràctica, dinamitzat per l’Oriol Ripoll, noves solucions i co-crearem propostes per tal de situar al centre del seu procés d’aprenentatge en base a 5 conceptes clau: tema, continguts, recursos, productes i evidències d’aprenentatge.
Lloc: Auditori de la Coma Cros – Sant Antoni, 1 – Salt
Seminari Camp Base: dijous 22 de febrer de 18.00h a 20.00h.
Taller Edulab: dilluns 26 de febrer de 18.00h a 20.00h.
Accés lliure i gratuït.
+ informació i inscripcions