Destaquem‎ > ‎

eduCAC i el projecte de centre d’educomunicació de l’INS Palamós

27 de nov. 2018, 1:25 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 29 de nov. 2018, 3:43 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
https://www.educac.cat/
Fa uns dies, el Conseller d’Ensenyament i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, varen presentar “eduCAC”, un programa d'educació en comunicació que neix amb l’objectiu prioritari de promoure l’educació mediàtica en àmbits educatius formals i informals. Des del web d’eduCAC podreu accedir a les diferents unitats didàctiques que proposen treballar temes que van des del llenguatge informatiu, la publicitat i l’entreteniment, la relació amb els diferents dispositius i xarxes socials… així com d’altres informacions i continguts com els premis “CAC a l'escola”. Podreu accedir al portal de la plataforma des d’aquest enllaç i gestionar el registre al portal per accedir als materials aquí.
En aquesta línia, l’Institut de Palamós, en el marc dels resultats del projecte Erasmus+ sobre transmedia i educomunicació que va coordinar i pel qual va ser premiat com a projecte d’excel·lència per la Unió Europea, ha posat en marxa, per segon any consecutiu, una optativa pels alumnes de primer d’ESO sobre alfabetització mediàtica i noves tecnologies. Aquesta iniciativa, que s’ha incorporat al projecte de centre, està previst que s’ofereix-hi a tots els cursos de l’ESO el curs vinent. Per més informació sobre el projecte, consulta aquest enllaç d’activitats de bones pràctiques. 

Compartir aquest article