Destaquem‎ > ‎

Conferències del Dia de la ciència 2018

27 de nov. 2018, 1:20 publicada per SE CRP del Baix Empordà   [ actualitzat el 29 de nov. 2018, 3:43 per Servei Educatiu del Baix Empordà ]
https://drive.google.com/file/d/1d1DLxlkdVa4wbouXm5gMkM6PbEUink_l/view
El passat dimecres 7 de novembre varen tenir lloc les conferències del Dia de la ciència 2018 organitzades per l'INS Frederic Martí Carreras, l'INS La Bisbal i l'INS Puig Cargol. La conferència de l'INS Frederic Martí Carreras va anar a càrrec del Sr. Jordi Cunillera, Cap de la Unitat de canvi climàtic del Servei Meteorològic de Catalunya, i va pronunciar la conferència: "Evolució del clima a Catalunya en el passat recent (s.XX) i projeccions futures (s.XXI). En el cas de l'INS La Bisbal, la conferència va anar a càrrec del Dr. Josep Duran, docent de la Universitat de Girona, que va combinar la xerrada amb l'experimentació in situ amb els alumnes. L'INS Puig Cargol va convidar al professor Anton Aubanell, que va pronunciar una conferència molt pràctica sobre el fenomen físic de la tensió superficial a través de bombolles de sabó.
En el següent enllaç podeu veure un 'vídeo resum' de la jornada, editat pel CRP Baix Empordà, dels INS Frederic Martí i l'INS La Bisbal.
En aquest enllaç podeu veure la notícia de Televisió Costa Brava de l'INS Puig Cargol.
En aquest enllaç podreu accedir a l'àlbum de fotos dels INS Frederic Martí i l'INS La Bisbal.
Des d'aquest enllaç podreu visualitzar el vídeo editat pel professor Isidre Del Valle de la jornada de l'INS La Bisbal.

Compartir aquest article