Destaquem‎ > ‎

Abril, mes de Rodajocs

23 d’abr. 2018, 5:00 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 26 d’abr. 2018, 1:11 ]
Aquest mes d'abril a l'espai Ter de Torroella de Montgrí, al pavelló municipal d'esports de Palafrugell i a can Nitus de Castell d'Aro varen tenir lloc els 4  dels 6 Rodajocs d'aquest curs a la nostra comarca.
Prop de 850  alumnes de 3r,  4rt i p-5  de les escoles de Torroella, l’Estartit, Pals, Albons, Bellcaire, Ullà , Palafrugell, Begur, Esclanyà, Mont-ras, Platja d'Aro, Castell d'Aro i Sta. Cristina d'Aro van  participar als diferents jocs que varen  preparar els mestres d’educació física de les diferents escoles en els seminaris que han portat a terme durant tot el curs.
El Rodajoc és  una activitat que recupera jocs tradicionals i  cooperatius com a font d'intercanvi de valors i realitats mitjançant un recurs molt atractiu pels nens i nenes, el joc.
Van ser unes jornades molt lúdiques  a través de les quals els alumnes es van conèixer i van compartir jocs cooperatius i jocs d'arreu del món.
Amb la col·laboració del Consell Esportiu i del CRP del Baix Empordà, amb el suport dels alumnes de 4rt d’ESO del Sant Gabriel, de 3r d’ESO de l' INS Baix Empordà i de 4t d’ESO de l’INS Ridaura  i també  dels  ajuntaments dels  municipis corresponents, les jornades van ser un èxit i els nens i nenes s'ho van passar molt bé.
Podeu veure els vídeos i les fotos de la Jornada a l'Espai RODAJOCS