Destaquem

PFZBE 18-19. Oferta formativa

12 de jul. 2018, 12:01 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 12 de jul. 2018, 12:03 ]


        Per a qualsevol consulta, adreceu-vos al CRP a partir del 3 de setembre (Telèfon: 972643686. Correu-e: crp-baixemporda@xtec.cat)

Horari d'estiu i retorn de material en préstec

4 de juny 2018, 3:41 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 4 de juny 2018, 3:42 ]

Us recordem que el nostre horari d'atenció al públic en aquest tram de final de curs és de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a les 2 del migdia fins el 12 de juliol. El dia 5 de juliol, per qüestions d’organització interna, no hi haurà servei d’atenció al públic
Cal que tothom que tingui algun material del CRP, el retorni tan aviat com sigui possible, en qualsevol cas abans del 9 de juliol. Si es vol tenir en préstec algun material a l’estiu, cal sol·licitar-ho explícitament.
Moltes gràcies !!!

Conferència cloenda curs escolar: "El dol migratori" amb Joseba Achotegui

4 de juny 2018, 3:28 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 7 de juny 2018, 3:45 per SE CRP del Baix Empordà ]

Dilluns 2 de juliol de les 10.00 h a 13.00 h, al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell i organitzada pel Servei Educatiu del Baix Empordà com a cloenda del curs escolar, tindrà lloc la conferència "El dol migratori" a càrrec de Joseba Achotegui,  psiquiatra i coordinador del Servei d’Atenció Psicopatològica i Psicosocial a Immigrants i Refugiats (SAPPIR), professor de la Universitat de Barcelona, especialista en dol transcultural i migratori
La conferència és oberta i gratuïta per a tot el professorat dels diferents nivells educatius, però per reservar plaça cal omplir aquest formulari d'inscripció. Aforament limitat. Confirmació d'assistència segons rigorós ordre d'inscripció.

Xerrada sobre La Gamificació en Educació a Palafrugell

4 de juny 2018, 1:58 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 27 de juny 2018, 5:06 ]

Organitzada per la Fundació Pallach, el proper dijous 12 de juliol (de 10:30 a 12 matí), al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell, es farà una xerrada sobre La Gamificació en Educació a càrrec d'Òscar Garcia Panyella .
És una activitat gratuïta i oberta a tothom però cal inscripció prèvia escrivint un correu a info@fundaciopallach.cat

Formació d'estiu 2018

4 de juny 2018, 1:58 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà

Des de fa més de 100 anys que, a l'estiu, els mestres de Catalunya es troben per formar-se i intercanviar experiències. L'oferta de programes és molt variada i extensa especialment la primera quinzena de juliol. A les comarques de Girona i arreu de Catalunya hi trobareu una bona oferta d'escoles d'estiu, d'activitats d'estiu en llengües estrangeres, de formació científica i tecnològica i d'altres activitats.


Activitats pedagògiques del Museu del Suro. Curs 2018-19

4 de juny 2018, 1:29 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà

El Museu del Suro de Palafrugell ofereix per al proper curs 2018-19, tot una variada oferta educativa amb activitats que es desenvolupen tant a l’entorn del patrimoni surer (Museu del Suro i sureda de Llofriu al Massís de les Gavarres) com al voltant del patrimoni local (Muntanya de Sant Sebastià de la Guarda a Llafranc, Jaciment Ibèric, Torre de Guaita del segle XV).
Podeu trobar tota aquesta oferta en aquest enllaç.

Llibres recomanats. Estiu 2018

4 de juny 2018, 1:29 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 26 de juny 2018, 3:32 ]

Heus aquí la proposta de lectura de literatura infantil i juvenil que ens fan les biblioteques públiques de les comarques de Girona per a aquest estiu a través de la Guia CLER que elaboren periòdicament. Hi trobareu llibres recomanats per als més petits que encara no saben llegir fins a lectures juvenils per poder gaudir-ne a la fresca.

Crear contextos d'aprenentatge entre els 0 i els 3 anys. Formació

4 de juny 2018, 1:29 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 26 de juny 2018, 2:02 ]

Formació destinada a professionals de l'educació infantil en general, i a totes aquelles persones interessades en descobrir una nova mirada en l'educació en aquesta etapa. Mestres, educadors, monitors...
A càrrec de Gino Ferri llicenciat en Ciències de l'Educació a la Universitat de Mòdena a Reggio (Itàlia)
La formació esdevé una ocasió per reflexionar sobre les claus que permeten construir contextos d’aprenentatge significatiu per a infants de fins a 3 anys.
S’aprofundirà en molts temes que constitueixen les condicions bàsiques per a que això sigui possible:
  • Identitat i característiques de la infància de 0 a 3 anys.
  • Espais i materials com a recursos per a l’educació;
  • Paper de l’adult;
  • Significats i potencialitats dels contextos d’aprenentatge a l’etapa de 0 a 3 anys.
Més informació a: http://gebre.cat/ginoferri/
Consulteu a info@gebre.cat

Anem al cinema!! Festival dels Infants. Festival de cinema de Girona

4 de juny 2018, 1:29 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 26 de juny 2018, 3:40 ]

Del 25 al 29 de setembre de 2018 se celebra a Girona el FESTIVAL DELS INFANTS, Secció de cinema infantil del 30è FESTIVAL DE CINEMA DE GIRONA
És una secció especial que ofereix als nois i noies la gran oportunitat de veure curtmetratges d’estrena mundial en pantalla de cinema a preu molt reduït, així com la possibilitat de conèixer alguns dels seus autors i treballar continguts curriculars transversals abans i després de les projeccions.
Inscripcions fins el 31 de juliol. Animeu-vos a participar-hi!
► Més informació i inscripcions

Convocat el VI Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2018

4 de juny 2018, 1:29 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 12 de juny 2018, 5:19 ]

Organitzat per la Generalitat de Catalunya i altres entitats, s'ha convocat el VI Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2018. La inscripció estarà oberta del 4 de juny al 16 de juliol del 2018 i per tal de participar serà necessari presentar una memòria explicativa de l’experiència, d’acord amb les directius indicades a les Bases del Premi. La comunicació del veredicte del jurat als centres tindrà lloc l’1 d’octubre i l’acte de lliurament dels premis es durà a terme el dia 25 d’octubre a l’Institut Montjuïc de Barcelona, guardonat amb el 1r Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2017. Aquest acte es celebrarà en el marc de la Setmana Bio a l’escola, una setmana destinada a la divulgació i el foment de la producció i alimentació ecològiques dins la comunitat educativa

1-10 of 395