Exercicis de kinesiologia educativa (fisioterapeutes EAP Baix Empordà)

24 de maig 2020, 16:48 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 26 de maig 2020, 1:58 ]
Les fisioterapeutes de l’EAP del Baix Empordà han elaborat uns vídeos d’exercicis de kinesiologia educativa per als professionals i per als alumnes de les escoles. Amb ganes d’ajudar a tota la comunitat educativa ens ofereixen aquest material explicat en el document adjunt.
Kinesiologia educativa (Braingym): Al canal de youtube hi trobareu el PACE (Punt de partida de tots els exercicis) i els 23 exercicis explicats per les fisios de l'EAP del Baix Empordà per a que els pugueu realitzar des de casa i us ajudin a treballar millor. Pot ser una eina molt útil per a tothom, tant per ara que estem confinats com per quan tornem a les aules. Esperem que aquests exercicis us puguin servir: 
Vídeos kinesiologia educativa
Els següents exercicis també us poden ser molt útils per ajudar-vos en aquests dies de tant teletreball. Són petits vídeos on es veu com podeu estirar o mobilitzar diferents parts del cos:
- Mal de cap i tensió cervical     - Obertura anterior de tòrax     - Massatge diafragma (per ajudar a millorar la respiració)
- Mobilització de les costelles per afavorir la respiració i estirament cervical    - Mobilització columna i estirament musculatura espatlles
- Mobilització espatlles i columna en decúbit lateral