Benvinguts al Sant Ferran!

OFERTA EDUCATIVA DELS 0 ALS 16 ANYS

Dels 0 als 3 anys vine al TREN GROC                          

      http://blocs.xtec.cat/eltrengroc/

        
                       Dels 3 als 12 t'esperem a 
INFANTIL I PRIMÀRIA

https://sites.google.com/a/xtec.cat/sant-ferran/blocs-de-l-escola

A partir dels 12 segueix amb nosaltres a 
SECUNDÀRIA

https://sites.google.com/site/esosantferran/

Preinscripció curs 2019-2020

11 de març 2019, 2:43 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 11 de març 2019, 2:43 ]

Curs 2019-2020

Es poden matricular al primer curs de segon cicle d'educació infantil els infants que compleixen 3 anys el 2019 (i els més grans que han fet una retenció a la llar d'infants o que tenen un informe d'avaluació psicopedagògica de l'equip d'assessorament psicopedagògic que ho aconsella).

S'han de matricular al primer curs de l'educació primària els nens que compleixen 6 anys el 2019 (i els d'edat diferent que procedeixen del darrer curs d'educació infantil).

S'han de matricular al primer curs d'educació secundària obligatòria (ESO) els nens que compleixen 12 anys el 2019 (i els d'edat diferent a qui correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa).

Abans de fer la matrícula, per accedir al primer curs del segon cicle de l'educació infantil o per ser admès per primera vegada en un centre, en primer lloc cal fer la preinscripció, és a dir, presentar la sol·licitud d'admissió al centre. Per fer la preinscripció cal:

 • conèixer el calendari del procés,
 • consultar els centres,
 • conèixer els criteris de prioritat amb què s'ordenen les sol·licituds (i la documentació que els acredita),
 • presentar la sol·licitud i la documentació (només una sol·licitud per alumne en què constin els diversos centres per ordre de preferència),
 • consultar els resultats de la preinscripció quan es publiquen les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional i quan es publiquen aquestes llistes amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions,
 • consultar el centre assignat, i
 • fer la matrícula.

 

Cada centre educatiu informa del seu projecte educatiu, dels ensenyaments que imparteix, de les places de què disposa, de l'adscripció a altres centres, de si disposa de mitjans específics d'adaptació a determinades discapacitats dels alumnes, del règim de finançament, del caràcter propi del centre, de les activitats complementàries i serveis que ofereix, i de la disponibilitat de menús especials per a malalties cròniques del sistema digestiu, endocrí o metabòlic.


A més dels centres, també informen sobre el procés de preinscripció i matrícula els ajuntaments, els serveis territorials (i les oficines gestores) del Departament d'Educació i les oficines municipals d'escolarització (OME). En el cas de Barcelona ciutat, cal adreçar-se al Consorci d'Educació de Barcelona, a la plaça d'Urquinaona, 6.CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ

 • Oferta inicial de places escolars: 27 de març de 2019
 • Presentació de sol·licituds: del 29 de març al 9 d'abril de 2019
 • Presentació de documentació: fins al 10 d'abril de 2019
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 26 d'abril de 2019
 • Presentació de reclamacions: del 29 d'abril al 3 de maig de 2019
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 8 de maig de 2019
 • Sorteig del número de desempat: 9 de maig de 2019, a les 11 h, als serveis centrals del Departament d'Educació (Via Augusta, 202, Barcelona)
 • Llista ordenada definitiva: 14 de maig de 2019
 • Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d'ofici): del 30 de maig al 3 de juny de 2019
 • Oferta final de places escolars: 11 de juny de 2019
 • Llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 12 de juny de 2019

Matrícula

 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d'educació infantil, educació primària i primer curs d'ESO: del 20 al 26 de juny de 2019
 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a 2n, 3r i 4t d'ESO: del 27 de juny al 3 de juliol de 2019

 

La llista d'alumnes matriculats al centre procedents del procés de preinscripció i admissió es publica l'1 d'octubre de 2019.Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne o alumna però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres (10 com a màxim i per ordre de preferència). La presentació de més d'una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre.

El formulari de sol·licitud i la documentació s'ha de presentar en el centre demanat en primer lloc; també es pot presentar a l'oficina municipal d'escolarització del municipi on està ubicat el centre demanat en primer lloc i, si no n'hi ha, a l'ajuntament corresponent, i als serveis territorials o les oficines territorials del Departament d'Educació.

En emplenar el formulari trobareu un espai que cal omplir amb l'identificador de l'alumne o alumna. Els nens que es preinscriuen a P3 o que són nous en el sistema educatiu de Catalunya encara no en tenen; per als alumnes matriculats des del curs 2015-2016 en centres educatius de qualsevol titularitat és una dada obligatòria que han de facilitar els centres on estan escolaritzats. En casos excepcionals i durant el període de preinscripció, el pare, mare o tutor de l'alumne o alumna pot sol·licitar aquest identificador als serveis territorials del Departament, acreditant-se amb el DNI o document equivalent.

És obligatori especificar l'adreça electrònica per poder rebre el missatge amb el codi de la sol·licitud de preinscripció.

També cal marcar en la sol·licitud el tutor o tutora que consultarà per Internet els resultats de la preinscripció (puntuació provisional, puntuació un cop resoltes les reclamacions, ordre definitiu i plaça assignada). Es pot accedir a aquestes consultes amb el codi de sol·licitud i el número del DNI, NIE o passaport del tutor o tutora que s'ha especificat que farà la consulta.


 1. El formulari de sol·licitud s'ha de presentar, en tots els casos, acompanyat dels documents següents:

  • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne o alumna està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment en família o institució, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  • Original i fotocòpia del DNI de l'alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.

   De forma extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat, el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director o directora o la persona titular del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.

 2. Les persones que a la sol·licitud han al·legat el compliment d'un o més criteris de prioritat han de presentar la documentació que els acredita.

Jornades de portes obertes 19'

24 de gen. 2019, 2:41 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 24 de gen. 2019, 2:41 ]

Podeu venir a conèixer la nostra escola els propers 5 i 7 de març.Cicle de patinatge sobre gel (4 jornades)

16 de nov. 2018, 6:59 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 16 de nov. 2018, 6:59 ]


Estem a meitat del cicle de patinatge sobre gel, que realitzen durant el mes de novembre els alumnes de tercer de primària i ja sabem que és un èxit!! Repetirem!

"Ja nedo"

16 de nov. 2018, 6:53 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 16 de nov. 2018, 6:54 ]

Des del curs 2017-2018 l'escola està inscrita al programa "Ja nedo" que promou l'ajuntament, amb la subvenció de l'Institut Barcelona Esport (IBE). 

Gràcies a aquest programa cap alumne acaba l'etapa de primària sense saber nadar. l'IBE subvenciona un curs de natació als alumnes de primer i un trimestre als alumnes de sisè. 

Divendres Saludables!!

7 d’oct. 2018, 11:21 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 7 d’oct. 2018, 11:22 ]

Des de l'escola volem promoure una alimentació saludable del nostre alumnat. Per això hem creat la iniciativa "Divendres saludables" que consisteix en portar, com a mínim un cop a la setmana, els divendres, portar fruita per esmorzar al pati de l'escola.


Avui obrim les portes de la nostra "finestra al món"

3 de set. 2018, 10:42 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 3 de set. 2018, 10:42 ]
Dimecres dia 5 tindrà lloc la reunió de famílies dels i les alumnes que entren a EI 3 anys (P3) per poder organizar el període d'adaptació dels nens i nenes.

Aviat informarem de les dates de les reunions de les famílies amb els tutors d'Infantil, Primària i ESO.

El dia 12 les classes començaran a les 9 del matí a tot el centre.


TORNADA A L'ESCOLA

26 d’ag. 2018, 3:33 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 26 d’ag. 2018, 3:33 ]


D'aquí uns dies tornem a les nostres activitats. 
A partir del dia 3 de setembre a les 9h l'escola torna a obrir les seves portes.
El servei de venda de llibres estarà disponible a la secretaria del centre uns dies més (aviat informarem de les dates i horaris)
Fins al mes d'octubre teniu temps per adquirir la bata i l'equipament esportiu del centre.

Ja hem publicat el calendari pel curs vinent.
També podeu veure les tutories d'infantil i primària. Les d'ESO estan pendents d'actualització.


Als i les alumnes del centre ecara us queden uns dies per gaudir de les vacances, la família, el joc, la platja o piscina, la muntanya i les activitats d'estiu, espremeu-los al màxim!! 

Ens veiem aviat! :)

REUNIÓ AJORNADA ESO

5 d’oct. 2017, 7:48 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 5 d’oct. 2017, 7:52 ]

Us informem que la reunió amb els tutors de l'ESO serà el proper dimarts dia 10 d'octubre a les 17:30 a l'edifici d'ESO.

Festa d'aniversari de l'escola

7 de set. 2017, 13:11 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 7 de set. 2017, 13:11 ]


Aquest any en fem 50!!

7 de set. 2017, 13:06 publicada per Laura TG   [ actualitzat el 7 de set. 2017, 13:06 ]1-10 of 10