En aquest espai trobareu un recull de materials i recursos educatius que esperem us siguin d’utilitat als docents i centres educatius.

Els trobareu classificats en aquests apartats:

Maletes de lectura

-  Conjunt de maletes per tal d’animar i gaudir de la lectura en les diferents etapes, educació infantil, primària i secundària.

-   Maletes que teniu a la vostra disposició: La Caputxeta, La Ventafocs, Rínxols d’Or i els tres óssos, En Patufet, La Rateta que escombrava l’escaleta, Dracs, Àlbums il·lustrats, el lleó i el ratolí, els contes, primers lectors, Els llibres tranquils, Cultures i contes d’arreu del món, El Petit Príncep, Poesia, El Quijote, Còmic, maletes de lectures en anglès....

Altres maletes i reculls temàtics

-  Conjunt de maletes i reculls de temes diversos amb l’objectiu d’ajudar als alumnes a conèixer i treballar sobre temes diversos.

-  Maletes que teniu a la vostra disposició: Express Art – Macba, Dalí, Miró, L'hort, El dol i la mort, El Carnaval, Minyons, Odissea matemàtica, Mozart, Malabars, The inventor’s box, Valors (la Caixa) : convivència, identitat, responsabilitat.

- Reculls temàtics: Bibliografia sobre Educació emocional, Cinema a l’aula...

Recursos en línia

Selecció de recursos en línia classificats en aquests àmbits competencials: llengües, digital, medi natural, medi social, artística i cultural, matemàtica, desenvolupament personal, ed. especial, aprenentatge i metodologia, directori de recursos.


Materials elaborats en els seminaris i grups de treball del nostre PFZ

Materials de robòtica

Mediateca en línia i maquinari en préstec (alguns en períodes llargs)