Vagó_cua_desembre_2015

Per Nadal recomanen: llibres, teatre, música...

Onze converses sobre el plaer d’educar
Carles Capdevila ens presenta el llibre en què comparteix l’experiència de l’educació amb 11 especialistes

R
es és més transformador que parlar en positiu de la tasca educadora, desdramatitzar-la, fomentar que els que encarrilem la canalla tinguem més seguretat i alegria i menys pors i complexos. Compartir batalletes, riure’ns dels nostres fracassos, aprendre dels altres. D’això va el llibre Educar millor: onze converses per acompanyar famílies i mestres, que l’ARA us oferirà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre. No hi busqueu mètodes personalistes ni receptes màgiques ni solucions espectaculars. Hi trobareu la saviesa d’onze experts, cinc d’ells molt habituals a les pàgines del Criatures, com són Maria Jesús Comellas, Eva Bach, Jaume Funes, Jaume Cela i Gregorio Luri, i sis més que també són reconeguts professionals, José Antonio Marina, Roser Salavert, Mariano Fernández Enguita, Carme Thió, Joan Manuel del Pozo i Francesco Tonucci.

El petit príncep  d'Antoine de Saint-Exupéry

El millor regal que li pots fer al petit príncep que tens dins teu


La narració d’El Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry és una faula mítica, un relat filosòfic que s’interroga sobre la relació de l’ésser humà amb els seus semblants i amb el món. Sota l’aparença d’un conte per a nens, El Petit Príncep concentra, amb una meravellosa simplicitat, la llarga i constant reflexió de Saint-Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida. És un conte amb un llenguatge senzill destinat a ser comprès pels nens i a inspirar als més grans.
L’espectacle que presenten l’Àngel Llàcer, el Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons, actors reals, personatges virtuals en 3D, so envoltant i una escenografia visual espectacular i màgica que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. Un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la faula de Saint-Exupéry. El musical d’El Petit Príncep: una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans.

També us volem recomanar la secció Tria i remena de Cavall Fort  
    


 


                  

       
Comments