Novetats Octubre 2015

LLIBRES - LLIBRES - LLIBRES - LLIBRES
La lluna vol un fill  de Maria Dolors Alibés


La lluna vol un fill, i tant li és si és un llunet o una lluneta. Vol una criatura per donar-li el pit, treure-li les caquetes i tot això que es fa amb la canalla quan és petita. Però sobretot el que vol és passejar la criatura amb cotxet pels carrers i les places del cel. És clar que per satisfer el seu desig, algú haurà de viure aventures molt estranyes… 
Relat humorístic i fantàstic. 

(20 exemplars en préstec)Vivhttp://www.brownsea.net/catalog/images/vivint%20el%20medi.jpgint el medi 
Sílvia Gili i Olmeda

Amb l’objectiu de treballar per un desenvolupament sostenible des del punt de vista del coneixement del medi i les relacions que hi establim, aquest llibre desenvolupa una proposta que apropa infants i joves a la vivència directa amb aquest medi. Ho fa apostant per una metodologia basada en la pedagogia de l’acció que es fonamenta en l’aprenentatge mitjançant l’observació, l’experimentació i l’activitat personal, i partint de l’assumpció que els infants i joves són protagonistes del seu propi aprenentatge. 

      + informació


Al·lucinant!
Propostes educatives per fomentar una conducta crítica enfront el consum de drogues
Ricard Alonso
Ariadna Ros

Recull un total de 48 activitats agrupades en funció de l'edat dels nois/es a qui van adreçades: 6-8 anys, 9-11 anys; 12-14 anys i 15-18 anys. Totes elles tenen l'objectiu de treballar els valors per tal que infants i joves reflexionin i desenvolupin un pensament crític davant del consum de drogues. Tot i que estan pensades per proporcionar recursos als educadors dels agrupaments escolta, algunes poden ser aplicades també en l'entorn escolar. Està escrit en llenguatge clar i amè,  les activitats són variades en recursos i plantejaments.

                                                    + informació

 

DVD - DVD - DVD - DVD - DVD - DVD -DVD 
Cuerdas  (llibre i DVD)
Narra amb sensibilitat i tendresa la història d'amistat entre un nen afectat de paràlisi cerebral i una nena molt imaginativa. També tracta de valors, il·lusions, solidaritat i diversitat. 
“Cuerdas” és la història de la Maria, una alegre i imaginativa nena de 9 anys, alumna d’una escola – orfanat. Un dia s’incorpora a la seva classe un nen molt especial, Nico. Té paràlisi cerebral i viu aferrat a una cadira de rodes.
Comments