Novetats Desembre 2015

                                LLIBRES-DVDs-LLIBRES-DVDs-LLIBRES-DVDs-LLIBRES-DVDs-LLIBRES

Panell de llum brillant

És un panell portàtil que se subministra amb una font d'alimentació.La il·luminació LED té una vida sorprenent de 50.000 hores

Funciona excel·lentment amb objectes transparents i translúcids. El que més ens agrada és que sigui portàtil perquè d'aquesta forma es pot utilitzar sobre qualsevol superfície que es desitgi i transportar-ho a on sigui necessari.

Les dimensions són ideals: L'àrea il·luminada és de 50 x 40 x 1 cm. la mida total és de 58 x 41 cm. i pesa 3 kgs.
      

Blocs sensorials assortits

16 blocs grans de fusta amb diferents elements al interior: Boletes de diferents colors, sorra de color i aigua de colors amb oli.

Són de 4 formes diferents (quadrat, rectangle, triangle i semicercle). Els blocs sensorials acompanyen l'observació en el sentit més ampli, ja que totes les formes segueixen la mateixa convenció de color i forma, d'aquesta manera, per exemple, independentment del contingut del bloc, els quadrats, sempre són vermells, els triangles verds, etc.

Les dimensions de cada bloc son generoses i son un element fantàstic per combinar amb la taula de llum o amb el projector d'opacs.
Recomanat a partir de 18 mesos.
Mides producte: Rectangle:14 x 7 x 3 cm.        + informació                                                                Boles de llum Going Swing 


És una bola de policarbonat resistent a impactes que s'il·lumina a través de LEDS i que canvia de color en pressionar-la lleugerament. Està coberta per una goma acanalada que pot retirar-se fàcilment. Durant els primers anys dels nens i nenes, és perfecta per explorar i jugar amb els efectes de llum i continuarà acompanyant moments de joc en diferents etapes ja que són fins i tot ideals per fer malabars.

 

 Inclou una cinta per penjar-la o per utilitzar la bola lligada durant el joc, aquesta cinta pot retirar-se amb facilitat donant-li així dues funcions diferents a la mateixa joguina.

 

Es poden triar entre diferents maneres d'il·luminació: color fix, fase lenta i fase ràpida i rotació dels 7 colors.     + informació

 


Aprendre a mirar 


A partir del valor didàctic del joc, com a metodologia de treball, aquest material pretén omplir el buit que hi ha quan a la utilització del llenguatge àudio-visual a les escoles.

 A través dels diferents jocs, que en aquest material es presenten, es poden treballar els conceptes següents: imatge i punt de vista, parcialització d'imatges, planificació de les imatges, imatges i realitat, manipulació de les imatges, classificació i associació d'imatges, polisèmia de la imatge, relació imatge i text, comunicació i expressió amb imatges i seqüenciació d'imatges


    + informacióComments