Biblioteques de Badalona

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona és un servei públic que possibilita i promou l’accés de la ciutadania a la informació, formació, la cultura i el lleure, de forma gratuïta i en lliure accés.

Està formada per cinc biblioteques: Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta, Biblioteca Llefià-Xavier Soto, Biblioteca Lloreda, Biblioteca Pomar i Biblioteca Sant Roc. Totes elles estan integrades dins la Xarxa de Biblioteques gestionades pels ajuntaments en conveni amb la Diputació de Barcelona.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Badalona disposa d’un fons únic de ciutat accessible i consultable per a tota la ciutadania. Podeu trobar llibres, música, pel·lícules, diaris i revistes, material multimèdia (CD, CD-ROM, DVD...), fons especials i col·lecció local.

Teniu la possibilitat d’endur-vos gratuïtament tot tipus de documents durant un període de temps determinat, ja que, excepte les obres de referència (diccionaris, enciclopèdies, etc.), el fons de les biblioteques és de lliure accés.

 

Nova web de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona www.badabiblios.cat

 

Biblioteca Can Casacuberta

Biblioteca Llefià-Xavier Soto

Biblioteca Sant Roc

Biblioteca Lloreda

Biblioteca Pomar

 

  

Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat

Departament de Serveis Territorials

Unitat de Biblioteques

Plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12,

2a planta (edifici El Viver)

Tel 93 483 29 03

www.badalona.cat

 

 

 
Comments