VI Jornada de Biblioteques Escolars: Pinotxo

Dissabte 12 de novembre de 2016- Museu de Lleida Diocesà i ComarcalEl dissabte 12 de novembre  es va celebrar la VI Jornada de Biblioteques Escolars: Pinotxo, una  trobada de professorat de primària i secundària per treballar la lectura i escriptura a partir del Projecte Comú de Lectura.

La Jornada va començar amb  una representació  d'ombres xineses sobre "Pinotxo"  a càrrec dels alumnes de 6è  del Col·legi Santa Anna de Lleida. Després, 'Estela d'Angelo ,
doctora en Ciències de l’Educació per la Universitat Complutense de Madrid  va impartir una conferència  sobre "Leer y escribir en comunidad".
A  la segona part de la Jornada és van realitzar 8 tallers en diferents espais del museu sobre el projecte de lectura "Pinotxo".
Tot el professorat assistent  van poder  participar del final d’un projecte comú de lectura.

A través d'una exposició dels materials de diversos centres educatius, vàrem poder contemplar el gran ventall de riquesa que ens ha aportat el Projecte “Pinotxo".

Esc. Parc de l'Aigua, Esc. Pràctiques I, Esc. Santa Maria de Gardeny, Col. Santa Anna, Esc. Joc de la Bola, Escola d'Alcanó, Esc. Les Savines de Cervera, Esc. Aremi, Ins. Els Templers, Esc. Joan XXIII..

Materials de la Jornada:

1- Taller  "Ens coneixem, Ens escrivim: A càrrec de  Nèlida Perpinyà  i Lourdes Flotats

2- Taller "Descobrim pinotxo jugant!. A càrrec de Núria Solans de l'escola bressol Albarés

3-Taller "Pinotxo , de la fantasia a la realitat". A càrrec de Tania Majós, Anabel Pascual i Montse Serrando, C. Santa Anna - Lleida

4-Taller "Les aventures de Pinotxo a Corbins". A càrrec de Pepi Maza, Montse  Ricard i Sara Rosell, Escola Sol Ixent de Corbins".

5- Taller: "Pinotxos xerraires". A càrrec d'Anna Teixidó i David González, Escola El Sitjar- Linyola