VI Jornada de Biblioteques Escolars: Pinotxo

Dissabte 12 de novembre de 2016- Museu de Lleida Diocesà i ComarcalEl dissabte 12 de novembre  es va celebrar la VI Jornada de Biblioteques Escolars: Pinotxo, una  trobada de professorat de primària i secundària per treballar la lectura i escriptura a partir del Projecte Comú de Lectura.

La Jornada va començar amb  una representació  d'ombres xineses sobre "Pinotxo"  a càrrec dels alumnes de 6è  del Col·legi Santa Anna de Lleida. Després, 'Estela d'Angelo ,
doctora en Ciències de l’Educació per la Universitat Complutense de Madrid  va impartir una conferència  sobre "Leer y escribir en comunidad".
A  la segona part de la Jornada és van realitzar 8 tallers en diferents espais del museu sobre el projecte de lectura "Pinotxo".
Tot el professorat assistent  van poder  participar del final d’un projecte comú de lectura.

A través d'una exposició dels materials de diversos centres educatius, vàrem poder contemplar el gran ventall de riquesa que ens ha aportat el Projecte “Pinotxo".

Materials de la Jornada:

1- Taller  "Ens coneixem, Ens escrivim: A càrrec de  Nèlida Perpinyà  i Lourdes Flotats

2- Taller "Descobrim pinotxo jugant!. A càrrec de Núria Solans de l'escola bressol Albarés

3-Taller "Pinotxo , de la fantasia a la realitat". A càrrec de Tania Majós, Anabel Pascual i Montse Serrando, C. Santa Anna - Lleida

4-Taller "Les aventures de Pinotxo a Corbins". A càrrec de Pepi Maza, Montse  Ricard i Sara Rosell, Escola Sol Ixent de Corbins".

5- Taller: "Pinotxos xerraires". A càrrec d'Anna Teixidó i David González, Escola El Sitjar- Linyola