Lab(Tred)

qr
Ara fa tres cursos es va dur a bon terme, tal i com recordareu, la primera edició del Lab(Tred), una activitat que en aquell moment vam definir com un laboratori de transferència educativa basat en l'observació directa, presencial, de bones pràctiques i les immediates reflexions en petits grups, que posteriorment calia posar a disposició de cada comunitat educativa.

Per quarta vegada, engeguem una nova edició del Lab(Tred), amb la mateixa voluntat de facilitar el coneixement, l'anàlisi i la difusió d'aquelles activitats que poden ser de mútua ajuda en la millora de la nostra pràctica professional.

Com en les edicions anteriors, un bon grapat de centres educatius de les diferents etapes obriran les seves portes per tal que puguem observar de primera mà un bon nombre d'activitats i analitzar els seus trets característics.  La comissió organitzadora ja està treballant per concretar l'oferta d'experiències a compartir i tota la maquinaria necessària per a organitzar les visites, que es realitzaran a cavall dels mesos d'abril i maig del 2019.

Simultàniament, hem preparat aquesta web per oferir a tots i cadascun dels centres educatius públics de Terrassa, Matadepera, Viladecavalls, Vacarisses, Ullastrell i Rellinars un espai per mostrar les nostres aules a tota la comunitat educativa a través d'aquestes pinzellades innovadores. 

Mantindrem sempre obertes aquestes pàgines perquè els centres educatius les puguin omplir de contingut, ara o més endavant. Internet no té horaris ni tanca per vacances... El món virtual és més viu del que podria semblar en principi.

Esperem que us sigui d'utilitat.

Comissió organitzadora del Lab(Tred)                .