Zona Nord‎ > ‎Esparreguera‎ > ‎

08045291 Llar Cucuruga


1. Títol de l’aportació:

El racó del pare i la mare 

2. Descripció del que ofereixo:

Des de l'escola bressol volem que la família senti que forma part de l'escola, que som un tot: mestres i famílies. Fem diferents activitats que ens ajuden a aconseguir-ho. Alhora, els infants també han de sentir que els seus pares hi estan presents.
Aquest curs hem iniciat aquesta activitat que consisteix en tenir un racó permanent a la classe on hi ha la fotografia del pare i de la mare de cada un dels infants. Aquestes fotografies estan enganxades amb velcro en un espai de la classe i poden agafar-les sempre que vulen i tornar-les a desar.
Es realitza a partir del segon trimestre quan els infants ja estan ben adaptats al centre.
La justificació de l'activitat és que els infants han de saber que tots tenim un pare i una mare. Que aquest pare i mare estaran visualment presents a l'aula a través de les fotografies. Permetrà treballar el sentiment de pertinença a la família i al grup.

3. Descriptors: 

Equip docent i família, aprendre a conviure i habitar el món, descoberta d'un mateix i de l'entorn social, comunicació i llenguatge. 

4. Via de contacte i disponibilitat per a visites:

Mitjançant el correu electrònic: a8045291@xtec.cat . Responsable: Fàtima Tovar, directora del centre. Les visites concertades prèviament.