Zona Nord‎ > ‎Collbató‎ > ‎

08064945 Escola Mansuet

1. Títol de l’aportació: 

El curtVALORtratge, les noves tegnologies al servei de la transmissió dels valors de sempre.


2. Descripció del que ofereixo: 

Presentem la creació d'un curtVAORtratge nascut de la necessitat de proporcionar a l’alumnat un estil d’ensenyament on siguin els protagonistes reals del procés educatiu obrint la porta als recursos que ofereix la tecnologia. La motivació i estimulació dels infants i la importància de la participació de tota la comunitat educativa són dues de les qüestions que més es fan patents a la nostra experiència.
Hem innovat a l’incorporar les noves tecnologies mitjançant la realització d’un projecte audivusual molt potent i significatiu. Amb això, pretenem apropar els joves a la cultura, a l’art cinematogràfic i a les TAC, tot agafant els diversos rols dels diferents professionals del cinema (càmeres, realitzadors, directors de fotografia, guionistes, muntadors, actors i actrius, ...).

Entenem curtmetratge com una producció audiovisual o cinematogràfica que dura substancialment menys que el temps mitjà d'una pel•lícula de producció normal. El nostre curtVALORmetratge, però és molt especial, per diversos motius. En primer lloc, perquè el leitmotiv d’aquest són els valors, en el nostre cas hem volgut potenciar i treballar la importància del respecte i la tolerància vers els altres. En segon lloc, perquè està totalment realitzat per l’alumnat, ells van crear la història i el guió, van fer d’actors i actrius, van gravar les escenes i buscar els millors plans i van crear els millors efectes per tal d’aconseguir un curt de qualitat i d’allò més original, tot utilitzant diferents tècniques com el Màpping (tècnica que consisteix en crear imatges o vídeos que es projecten sobre objectes tridimensionals), l’ús del croma i els efectes especials.


3. Descriptors: 

Educació en valors, participació, noves tecnologies, art cinematogràfic.


4. Via de contacte i disponibilitat per a visites: 

Escola Mansuet
C/Montjuich,30-32
08293 Collbató
937779838
a8064945@xtec.cat
https://agora.xtec.cat/escolamansuet/

Persones de contacte: Anna Grabalosa (coordinadora informàtica), Loreto Pérez (directora)
Comments