Benvingut/da‎ > ‎

Presentacions XIC

CURS 2014-2015

El passat divendres 20 de febrer va tenir lloc la Jornada de Presentació de la XIC al Centre Cultural de Martorell.
Aquesta iniciativa que ser una experiència pilot a la Zona Nord del Baix Llobregat durant els cursos 2012-2013 i 2013-2014 i enguany es fa realitat a tot el territori.

L'acte es va iniciar amb una presentació institucional a càrrec de Mercè Morera (Regidora d'Ensenyament, Benestar Social i Salut de Martorell),
Josep M. Pérez (Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat) i Mercè Parés (Directora adjunta dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat).

Durant la Jornada també es va realitzar una explicació tècnica del funcionament i ús de la plataforma a càrrec de Marcel·lí Canal (tècnic responsable d'aquesta) i una conferència a càrrec de David Vilalta (ICE-UAB) sobre la importància del treball en xarxa en l'ensenyament d'avui en dia. ("Innovació i treball en xarxa: un repte professional i dues necessitats per a l'ensenyament d’avui").

Va tancar la jornada una presentació de l'experiència viscuda a la Zona Nord a càrrec de Santi Hernández (Director del CRP VII), Maria Rocaspana (Directora de l’ESC Mercè Rodoreda, Martorell) i Imma Labori (Cap d’estudis de l’ESC Mercè Rodoreda, Martorell).


Presentació de la XIC (Xarxa InterCanvi de Coneixements entre Centres) del Baix Llobregat


Presentació tècnica del funcionament i ús de la plataforma


Experiències de la Zona Nord. Tardes XICCURS 2012-2013

Martorell, 4 de maig de 2012 
Xarxa InterCanvi 
Compartir aprenentatges entre centres i docents

A càrrec de:
Jordi Collet Sabé
Universitat de Vic – UCC
Comments