Implic'art !!

9 d’abr. 2015, 0:09 publicada per Webmaster Mvm   [ actualitzat el 31 de maig 2015, 10:41 ]El projecte Implic'art, desenvolupat en 4rtA, és un dels projecte d'Aprenentatge Servei que realitzem a l'institut.

Té per objectiu que alumnat que ha realitzat estades en empreses durant el primer i segon trimestre realitzi, durant el tercer trimestre, estades en entitats socials del municipi.
Aquest any treballem conjuntament amb: PES-La Mina Grupo Unión, A.J. Barnabitas, Aldeas Infantiles, Centre Obert Les Fades i Casal dels Infants.

A banda d'aquestes entitats que treballen pels nens i nenes del municipi, el projecte també té un apartat de treball amb gent gran. 

Aquesta branca del projecte, que es realitza al Punt Òmnia de la Mina, té per objectiu l'intercanvi socio-educatiu entre joves i avis del municipi a partir del projecte Dóna'm memòria.

A  més a més d'aquestes entitats socials també col·laboren en el projecte la Regidoria d'Educació (que fa el seguiment a l'alumnat), l'àrea de Gent Gran de l'Ajuntament (que coordina el treball amb els avis i àvies) i l'empresa ImpactaT Teatre (que fa dos hores a la setmana de teatre social).

Aquesta setmana hem fet la sessió de presentació del projecte a l'alumnat i ha tingut molt bona acollida.

Confiem que, tal com ha passat en anys anteriors, tota aquesta feina de coordinació sigui profitosa pel nostre alumnat i la nostra comunicat educativa.