Activitats al Centre‎ > ‎Inici‎ > ‎ESO i Batxillerat‎ > ‎

L'alumne Martí Puig Gallés, de 1r d'ESO, ha sigut el guanyador del Premi Sambori

29 de maig 2018, 10:45 publicada per JORDI ROSALS PERARNAU

Divendres 25 de maig, l'alumne Martí Puig Gallés de 1r d'ESO va anar al Casinet d'Hostafranchs a BCN, com a finalista del premi Sambori de narrativa de 1r cicle d'ESO de tot Catalunya que organitza cada any Òmnium Cultural, i en va sortir com a guanyador. Moltes felicitats, Martí! 

Envoltat de la famíla, la professora i el nostre director, el Martí va patir molts nervis, però també va saber gaudir de l'escenificació amb batucada, acròbates, humor i l'onada emotiva dels assistents en escoltar la carta que Jordi Cuixart havia escrit -des de lap resó- per a l'ocasió, una carta plena de reconeixement als petits i joves escriptors, a les famílies, als mestres i a les escoles, que fan possible educar en llibertat. Aquesta onada es va acabar amb el "viatge" per totes les mans de l'auditori de dos vaixells que escenificaven els somnis i el viatge que fem a l'escriure i al llegir històries.

Ara queda gaudir dels dos dies a Port Aventura i de l'any de suscripció a Petit Sàpiens, a banda de la lectura dels llibres que anaven amb el lot.

MOLTES FELICITATS!! 

Enllaç a la página d'OMNIUMComments