Activitats al Centre‎ > ‎Inici‎ > ‎

Formació professional


Tallers de joc i expressió. 30 de novembre

20 de nov. 2018, 2:04 publicada per Carles Peiro   [ actualitzat el 21 de nov. 2018, 7:43 ]

La cooperativa"El Niu del Roig" del nostre centre oferirà a tothom interessat uns tallers el proper dia 30 de novembre a les 17:00.

Us esperem!!


Rebuda de l'alumnat de Formació Professional

6 de set. 2018, 5:07 publicada per JOAN MANEL APIO LAGUIA


El proper dia 14 de setembre s'inicia el curs per a l'alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau superior. Aquest dia es realitzarà la rebuda de l'alumnat i la presentació del curs. L'horari serà el següent:

16:00h: Rebuda d'alumnat CFGM Activitats Comercials (ACOM)

16:15h: Rebuda d'alumnat CFGM Atenció a Persones en situació de Dependència (APD)

16:30h: Rebuda d'alumnat CFGS de Gestió de Vendes i Espais Comercials (GESCO) i Comerç Internacional (COIN)

16:45h: Rebuda d'alumnat CFGS Educació Infantil (EDIN)

17:00h: Rebuda  d'alumnat CFGS Integració Socials (INSO)

A partir del dia 17 de setembre s'iniciaran les activitats lectives d'acord amb l'horari de l'alumnat.

Us desitgem un Bon Inici de Curs.

2n premi Nous Professionals

5 de set. 2018, 4:07 publicada per Carles Peiro

Hala i Sancha, dues alumnes sordes del CFGM d’Atenció a persones amb dependència guardonades als Nous Professionals

 

El passat dimecres 20 de juny es va celebrar a Terrassa la 13a edició del premis nous professionals 2018.

El projecte de Sancha Bosoka i Hala Triki, alumnes del cicle formatiu en atenció a persones amb situació de dependència ha estat guanyador del 2n premi de 500€ en la categoria de projectes per a cicles formatius de grau mitjà.

La finalitat d’aquests guardons és motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumnatde Cicles Formatius i Programes de Formació i Inserció.

El projecte el Centre de dia Bon Viure, tutoritzat per Elisa Casadas, és un centre de dia adaptat per a persones grans sordes. A més a més com a innovació el centre disposa d’habitacions que durant el període escolar ocupen estudiants. Aquests a canvi de petites col·laboracions i realització d’activitats amb els avis s’estalvien el lloguer d’un habitatge i aprenen de la convivència amb gent gran. Els avis, per altra banda, es beneficien de la companyia i vitalitat dels joves. A l’estiu l'entitat disposa de servei de centre de dia i residència.

En aquesta 13a edició s’han presentat 91 treballs de 26 centres educatius de la província de Barcelona, dels 91 treballs s’han escollit 21 finalistes i n’han premiat 11 en diferents categories.

Enhorabona Hala i Sancha per aquest reconeixement i per la bona feina realitzada.

 

També donem l’enhorabona als alumnes d’integració social Raquel Nieto, Cristina Pérez i Javier Velasco, que han estat finalistes en la categoria de projectes de cicle formatiu de grau superior.

El seu projecte Drömma, el despertat dels sentits, tutoritzat per Lucia Muñoz i Clara Hosta consisteix en la creació un centre d’estimulació multi-sensorial. Un espai Snoezelen preparat per atendre col·lectius diversos com infants, persones grans amb demència, persones amb diversitat funcional física, intel·lectual, trastorns mentals i conductuals.

Aquests espais permeten a les persones usuàries poder interactuar, explorar, provar, descobrir un entorn segur a través dels sentits, la qual cosa aporta infinitat de beneficis.

Procés Extraordinari de preinscripció a Grau Mitjà

3 de set. 2018, 1:40 publicada per JOAN MANEL APIO LAGUIA

Hi ha un segon període d'admissió en què només poden participar els sol·licitants que han fet la preinscripció en el primer període i que: 

- no han obtingut plaça, o
- han obtingut plaça, però no s’hi han matriculat.

Les vacants que s'ofereixen en aquesta segona fase d'admissió es publiquen el 4 de setembre

Vacants al nostre centre, a 04 de setembre:

Atenció a Persones en Situació de Dependència: 0

Comerç: 0

Els sol·licitants que participin en la segona fase d'admissió cal que accedeixin, el 5 i 6 de setembre, a la seva sol·licitud de preinscripció que estarà disponible en

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/fp-gm/segona-fase-admissio/

Per accedir-hi, cal que s'identifiquin amb el codi de sol·licitud i el document identificatiu de l'alumne, si és major d'edat o compleix els 18 anys l'any 2018, o del tutor referent, especificat en la sol·licitud.

Es poden introduir fins a cinc peticions més d'entre els centres i cicles que hagin ofert vacants en la segona fase d’admissió. Es pot modificar la informació, afegint o esborrant peticions, les vegades que calgui durant els dies previstos per aquest tràmit, tenint en compte que, en finalitzar, sempre cal desar la informació perquè es desin els canvis.

En aquesta segona fase d'admissió, les sol·licituds s'ordenen d'acord amb els mateixos criteris de barem que en el procés de preinscripció del juny (qualificacions dels estudis o prova que en permet l'accés i número de desempat), amb l'excepció que no es tenen compte les vies d'accés. 

Els sol·licitants poden consultar les assignacions a aquest web o al centre el 13 de setembre.

Vacants a data 25 de juliol de 2018

25 de jul. 2018, 5:00 publicada per JOAN MANEL APIO LAGUIA


Un cop finalitzat el procés de matrícula ordinària i gestió de la llista d'espera el nombre de vacants per a Cicles Formatius de Grau Superior és el següent:

- CFGS de Comerç Internacional. Places vacants: 2
- CFGS de Gestió de Vendes i Espais Comericals. Places vacants: 10

Qualsevol interessat o interessada en una d'aquestes places i que reuneixi els requisits d'accés ha de sol·licitar-la a través de la "Bústia" que trobarà en aquesta web. A partir del 3 de setembre ens posarem en contacte amb les persones interessades.Places Vacants per a Cicles Formatius de Grau Superior

23 de jul. 2018, 10:48 publicada per JOAN MANEL APIO LAGUIA


Demà dimecres 24 de juliol es realitzarà l'acte públic d'adjudicació de vacants per a Cicles Formatius de Grau Superior.
Tothom que es trobi en la llista d'espera està convocat a les hores indicades. L'adjudicació es realitzarà seguint l'estricte ordre de la llista d'espera publicada.
En cas que en finalitzar la llista d'espera encara hi haguessin places vacants, aquestes s'adjudicaran segons l'ordre d'arribada. Per tal d'establir l'ordre, aquelles persones interessades en una plaça i que NO estiguin en llista d'espera caldrà que s'adrecin a CONSERGERIA del centre per tal que prenguin nota de les seves dades abans de l'hora de convocatòria.

CFGS Educació Infantil
Hora de convocatòria: 10:00 h
Places ofertades: 18
Llista d'espera: 20 persones

CFGS Integració Social
Hora de convocatòria: 11:00 h
Places ofertades: 18
Llista d'espera: 47 persones

CFGS Gestió de Vendes i Espais Comercials
Hora de convocatòria: 12:00 h
Places ofertades: 11
Llista d'espera: 0 persones

CFGS Comerç Internacional
Hora de convocatòria: 13:00 h
Places ofertades: 9
Llista d'espera: 7 personesPlaces vacants de Cicles Formatius de Grau Mitjà

12 de jul. 2018, 1:21 publicada per JOAN MANEL APIO LAGUIA


Demà dia 13 de juliol es realitzarà l'acte públic d'adjudicació de places vacants per a CF de Grau Mitjà. Tothom que es trobi en la llista d'espera està convocat a les hores indicades. L'adjudicació es realitzarà seguint l'estricte ordre de la llista d'espera publicada i en cap cas s'adjudicarà cap plaça a qui no aparegui en aquesta llista d'espera. En cas que en finalitzar la llista d'espera encara hi haguessin places vacants NO s'adjudicaran en aquest procediment.

CFGM Activitats Comercials:
Hora de convocatòria: 11:30 h
Places ofertades: 5
Llista d'espera: 21

CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència
Hora de convocatòria: 12:30 h
Places ofertades: 8
Llista d'espera: 22


CATSkills

11 de juny 2018, 7:55 publicada per Carles Peiro

L'alumne Paula Jimenez 
ha participat el passat 7 de juny  al Campionats d’FP
de Catalunya 2018 en l'apartat de  Cures auxiliars d’infermeriai atenció sociosanitària. 

Erika Eros ha estat suplent al concurs. Totes dues han preparat el campionat i han fet molt bona feina.

Felicitats!!

Ja fem Erasmus a tots els GS!

15 de maig 2018, 11:31 publicada per Carles Peiro

El projecte Erasmus+ ja ha arribat a una maduresa en què tot l'alumnat de Grau Superior que estudia al centre en pot gaudir.

Aquest curs l'INS Montserrat Roig mourà a més de 15 alumnes i 2 professors en mobilitats d'estudis, pràctiques, docència i formació.
Aquesta maduresa del projecte d'internacionalització a la Formació Professional del nostre centre, ha estat presentada i reconeguda en àmbit regional i internacional, davant centres de tot Catalunya i també a la xarxa Europea Netinvet el passat 22 de març a la ciutat de Dublín.


Alemanya, Italia, França i Holanda són els països que aquest any reben alumnat i professorat del nostre centre, consolidant així també les relacions amb els socis europeus amb qui ja tenim una reciprocitat d'intercanvis.

Us convidem que seguiu l'activitat i les vivències de la mobilitat del nostre centre a les xarxes socials d'Instagram amb el hashtag #ErasmusMR i al nostre compte dtwitter @IntMobility
Jornades Professionals

9 de març 2018, 8:15 publicada per Carles Peiro


1-10 of 85