ESTUDIS‎ > ‎

ACTUALITAT

NOTÍCIES RECENTS
CURS 2017-2018


Segueix-nos al twitter 


INTERCANVIS LINGÜÍSTICS


Durant aquest curs els alumnes de l'institut mantenen dos projectes d'intercanvi lingüístic amb països europeus dins el marc del projecte etwinning.
El projecte Let's learn together Spanish and English!  amb alumnes del collège Marcel Pagnol, de Montpeller, França. En aquest projecte els alumnes es relacionen entre ells a través del Twin Space en llengua anglesa.
L'altre projecte és amb el Forssan Yhteislyseo de la localitat de Forssa a Finlàndia. L'intercanvi es realitza en anglès i castellà.
Els alumnes que participen en aquests intercanvis són de 1r i 3r curs d'ESO.


ANEM PER FEINA


Durant el mes de gener els alumnes de 4t curs d'ESO rebran assessorament sobre orientació laboral. Les xerrades es faran dins el marc de la tutoria i aniran a càrrec de l'Oficina Jove del Vallès Oriental.


ASSESSORAMENT EN RECERCA


Durant el mes de gener el alumnes de primer curs de Batxillerat visitaran la biblioteca i se'ls farà un taller d'introducció a la recerca que anirà a càrrec del personal de la biblioteca. Aquest assessorament s'emmarca dins les iniciatives municipals per fomentar la recerca i facilitar el Treball de Recerca que els alumnes han de lliurar durant el segon curs de Batxillerat.


EDUCACIÓ EMOCIONAL


Sortida dels alumnes de 2n d'ESO a La Granja de Santa Maria de Palautordera per treballar la cohesió de grup a partir d'activitats d'educació emocional.
Podeu trobar més informació en aquest enllaç


PROGRAMA INTENSIU DE MILLORA


L'institut aplica el PIM a primer i segon d'ESO per millorar les competències bàsiques en llengua i matemàtiques.
Podeu trobar més informació en aquest enllaç


 
INTERNET SEGURA

RECOMANEM A LES FAMÍLIES QUE CONSULTIN AQUEST ENLLAÇ
HEM PARTICIPAT AL CONCURS PICA LLETRES


Els alumnes de tercer curs han participat al concurs pica-lletres de la xarxa de televisions locals. El programa serà emès durant el mes d'abril.


CALENDARI RECUPERACIONS


Les proves de recuperació de matèries pendents de cursos anteriors es faran durant la setmana del 19 al 23 de febrer per a alumnes d'ESO.
Les recuperacions de Batxillerat es faran el dia 27 de febrer de 15:30 a 17:30.
Podeu trobar informació dels criteris de recuperació i el calendari en l'arxiu adjunt al final d'aquesta pàgina.FEM PREVENCIÓ


Durant el mes de gener es faran xerrades sobre prevenció de consum de tabac a primer d'ESO i sobre el consum de cànnabis a tercer d'ESO.  Les xerrades aniran a càrrec dels professionals de PPD de la Vall del Tenes. Es faran durant les hores de tutoria.


PUBLICITAT I CONDUCTES ALIMENTÀRIES


Taller destinat a alumnes de segon curs sobre la influència de la publicitat en la conducta dels joves. Les xerrades les faran els membres del PPD de la Vall del Tenes durant el mes de gener.


PREMIS LITERARIS


Leandro Sagristà ha guanyat el premi Ciutat d'Alzira de novel·la juvenil, amb l'obra "El misteri de la casa Folch". Podeu trobar més informació en aquest enllaç


El professor de Llengua i literatura castellanes i cap d'estudis de l'institut, Leandro Sagristà, va guanyar el Premi de Narrativa Juvenil Vila de Teulada amb la novel·la "Ànimes negres". 
Podeu trobar més informació en el següent enllaç
L'Institut Maria de Bell-lloc participa en el Grup Experimental per al Plurilingüisme en els cursos de primer, segon i tercer d'ESO. El programa consisteix en reforçar l'aprenentatge de la llengua anglesa incorporant-la en d'altres matèries no lingüístiques.
Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Ċ
Institut Maria de Bell-lloc,
11 de gen. 2018, 0:22