ESTUDIS‎ > ‎

ACTUALITAT

NOTÍCIES RECENTS
CURS 2016-2017


Segueix-nos al twitter CALENDARI FINAL DE CURS


Les classes acaben el dia 21 de juny amb la festa de final de curs. L'horari serà de 9 a 13. Trobareu el calendari específic per a cada curs en l'arxiu de peu de pàgina.

FESTA DE COMIAT


Divendres dia 16 es va fer la festa de comiat dels alumnes de 4t i de 2n de Batxillerat. També es va donar el premi als millors alumnes de 4t. L'AMPA els va fer un obsequi pel seu bon expedient. El primer premi va ser per a Toni López, el segon per a Andrea Crespo i el tercer per a Cristina González.


PREMI MARIA DE BELL-LLOC


L'alumna Mireia Sagrera Nogales ha rebut el premi Maria de Bell-lloc a
l'excel·lència educativa que atorga l'Ajuntament de Bigues i Riells.
El treball de recerca motiu del premi ha estat  "Un brot epidèmic a Bigues i Riells? El cas del virus del Chikungunya", de l'àmbit de ciències.


TALLERS D'ALIMENTACIÓ


Durant els mesos d'abril i maig es faran tallers d'alimentació saludable destinats als alumnes de primer i de tercer curs d'ESO.


PARLEM DE BULLYING


Els alumnes de 4t han fet uns vídeos sobre el bullying. Els podeu veure en aquest enllaç.


PROGRAMA INTENSIU DE MILLORA


L'institut aplica el PIM a primer i segon d'ESO per millorar les competències bàsiques en llengua i matemàtiques.
Podeu trobar més informació en aquest enllaç


 
INTERNET SEGURA

RECOMANEM A LES FAMÍLIES QUE CONSULTIN AQUEST ENLLAÇ
PROJECTE RIUS


Els alumnes de primer d'ESO han estat fent un treball sobre l'estat de salut del riu Tenes dins el Projecte Rius. Els resultats del treball han indicat  que el riu gaudeix de bona qualitat, tant de l'aigua com de l'hàbitat fluvial. També s'ha notat un lleuger increment del cabal respecte de l'any passat. Podeu trobar més informació en aquest  enllaç.PROU BULLYING

Alumnes de 4t d'ESO han fet un vídeo sobre el bullying. El podeu trobar en aquest enllaç

CELEBREM L'ENGLISH DAY


El dia 31 de maig celebrarem l'English day amb activitats en anglès durant tot el dia en totes les matèries del currículum.DESCOBRIM EL MONTSENY


Els alumnes de 2n curs d'ESO estan fent el Crèdit de Síntesi al Montseny. A través de diverses activitats descobrim aquest espai natural.


XERRADA SOBRE XARXES PER A PARES


L'AMPA organitza una xerrada informativa sobre les xarxes socials i els perills que comporten per als joves.  Anirà a càrrec dels Mossos d'Esquadra.
La xerrada es farà el dia 9 de maig a les 18:30 al Centre Cívic.
Podeu trobar el cartell de l'activitat a peu de pàgina.

XERRADA JORDI BORRÀS, FOTOPERIODISTA


Dimecres dia 10 el fotoperiodista Jordi Borràs farà una xerrada per als alumnes de 3r i 4t d'ESO. Els alumnes estan treballant el tema del fotoperiodisme en un projecte de llengües i ciències socials. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

PROJECTE etwinning


L'
institut Maria de Bell-lloc
realitza un intercanvi amb alumnes de Forssa, Finlàndia, a través de la plataforma educativa etwinning.
Aquest intercanvi lingüístic té com a objectiu el contacte entre alumnes de diversos països i el foment de la llengua anglesa com a eina de comunicació.
Els nostres alumnes practiquen l'anglès i els alumnes finlandesos fan pràctiques de llengua castellana.
Podeu trobar més informació en aquest enllaçL'Institut Maria de Bell-lloc participa en el Grup Experimental per al Plurilingüisme en els cursos de primer, segon i tercer d'ESO. El programa consisteix en reforçar l'aprenentatge de la llengua anglesa incorporant-la en d'altres matèries no lingüístiques.
Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Ċ
Institut Maria de Bell-lloc,
6 de juny 2017, 4:08