inici‎ > ‎NOTÍCIES‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Teatre

23 de juny 2018, 14:23 publicada per Institut de La Jonquera   [ actualitzat el 26 de juny 2018, 1:15 per La Jonquera ]
El passat dijous, 21 de juny a les 19 h a la sala de La Societat, va haver-hi l'espectacle de teatre i dansa La poma de la discòrdia, els beneficis del qual estan destinats al viatge de fi de curs de 4t del curs vinent.

Es tracta d'un projecte adreçat als alumnes de 3r d'ESO dirigit pels seminaris de Llatí i Educació Física en què l'alumnat d'Emprenedoria va escriure i preparar una obra de teatre basada en un mite grecoromà que havia treballat a Cultura Clàssica i la resta d'alumnes van preparar coreografies de dansa que va dissenyar la companyia Agitart. A més a més, la professora del seminari de Visual i Plàstica i les del seminari de Tecnologia també va intervenir amb la preparació de l'attrezzo i dels decorats, i amb el muntatge dels mateixos.

La representació va ser espectacular en tots els aspectes, des de l'escenografia i el vestuari fins a les coreografies i l'actuació dels alumnes. I la combinació entre la història, més aviat tràgica, i els diàlegs actuals, més aviat còmics, va estar molt i molt encertada. Felicitem a totes les persones implicades en el projecte!

Algunes de les fotografies que hi ha a continuació es poden trobar a Fotografies Falgués.Comments