inici‎ > ‎NOTÍCIES‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Premi al Treball de Recerca per a la Jana Salichs Bonet, de 1r de Batxillerat

27 de juny 2018, 3:25 publicada per La Jonquera   [ actualitzat el 30 de juny 2018, 14:15 per Institut de La Jonquera ]
A la cerimonia de graduació dels alumnes del centre, que es va celebrar el passat 22 de juny, també es va lliurar el Premi al Treball de Recerca patrocinat per Josep Cardoso, que aquest any ha arribat a la III edició. La guanyadora ha estat l'alumna de 1r de BAT Jana Salichs Bonet, amb el seu treball sobre la tòfona: L'or negre de la cuina, del camp a la taula. Val el que es paga?, que ha rebut un xec per valor de 150 euros. 

El premi als Treballs de Recerca de l'INS de La Jonquera es va proposar per primer cop el curs 2015-2016. En Josep Lluís Cardoso, propietari del Garatge JCA de La Jonquera, volia fer una contribució al foment dels estudis de Batxillerat per tal d'incentivar els estudiants a cursar aquest cicle. Les bases del premi les va articular el professor Maciej Stepien i el jurat està format per quatre membres: en Josep Lluís Cardoso, promotor del premi, la Mercè Crespo, bibliotecària de la Jonquera, la Míriam Lanero, regidora de l'Ajuntament i en Maciej Stepien, com a representant del centre.

Al Premi s'hi podien presentar tots els alumnes de Batxillerat matriculats al centre el curs 2017-2018 que haguessin presentat un treball de recerca en primera convocatòria durant aquest curs. Els treballs podien ser elaborats individualment o en grups de dues persones com a màxim i havien de ser inèdits. Es valoraven la coherència, el rigor i el grau d’elaboració de les conclusions presentades, les referències documentals, l'originalitat/creativitat de la temàtica, del plantejament i de la metodologia emprada, la complexitat de la temàtica i els aspectes formals.

Moltes felicitats, Jana!

Vídeo de YouTube


Comments