inici‎ > ‎NOTÍCIES‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Els millors treballs del projecte "Estalviem, tot hi guanyem"

18 de juny 2018, 13:33 publicada per La Jonquera
L'alumnat de 2n d'ESO, que ha realitzat un projecte transversal entre les assignatures de Francès ("Le recyclage, tu connais?") i Física i Química ("Estalviem, tots hi guanyem!"), entre d'altres activitats, havia de resoldre problemes mediambientals mitjançant diverses estratègies que passaven pel disseny d'una campanya de conscienciació ciutadana amb tríptics, pòsters i vídeos. I el passat divendres, 15 de juny, els treballs guanyadors van ser exposats pels seus autors a la resta d'alumnes del curs:

La Nora Sagué i l'Ailin Iglesias, de 2nA, van fer una exposició, a partir del tríptic que havien creat, sobre el reciclatge dels plàstics.


La Joana Puigmal i en Martí Llaona, de 2nB, van explicar, mitjançant un pòster, com es fa el reciclatge a Maçanet de Cabrenys i també van ensenyar un vídeo d'elaboració pròpia amb una entrevista a l'alcaldessa del poble.


La Jana Mates i l'Àgata Rodà, de 2nC, van presentar la campanya que havien dissenyat "Què saps sobre el reciclatge?" amb un pòster i un tríptic.Comments