inici‎ > ‎NOTÍCIES‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Bones vacances!

27 de juny 2018, 3:33 publicada per La Jonquera   [ actualitzat el 30 de juny 2018, 14:00 per Institut de La Jonquera ]

El curs ja ha acabat i ens volem acomiadar de vosaltres i desitjar-vos un bon estiu no sense abans recordar alguns dels millors moments que hem viscut junts com ara el merescut reconeixement a alguns alumnes que han estat premiats en diversos concursos, tant a nivell de centre com comarcal o de tot Catalunya: Oratòria, Ficcions, Sant Jordi, Treball de Recerca. Aquest estiu, entre ball i bany, us convidem a llegir algunes d’aquestes narracions premiades que trobareu a la revista de l’institut “La Jonk”, l’edició digital de la qual trobareu enllaçada en aquesta web.

Tot el professorat us estem agraïts per l’entusiasme que heu mostrat quan us hem proposat participar en les activitats esmentades i també en d’altres de més lúdiques com les que us vam proposar l’última setmana de curs. Segur que tots vosaltres recordareu la calor passada a Santa Llúcia, l’ensurt amb la caixa de la gimcana científica, els esports i la posterior refrescada a la piscina o el ritual mexicà per recordar els familiars que ja no hi són.

Per alguns s’ha acabat aquí el vostre pas per l’institut i us desitgem de tot cor que, quan sigueu més grans, recordeu aquests anys feliços i profitosos. Uns altres ara començareu una nova etapa, sereu amb nosaltres, però fent Batxillerat. Esperem que amb aquesta nova porta que se us obre descobriu el camí a seguir més endavant. Als que encara esteu en el camí de l’ESO, només desitjar-vos un bon estiu i recordar-vos que, si heu de recuperar alguna matèria, haureu de treballar una mica i venir al centre el dia 3 de setembre a fer els exàmens de l’avaluació extraordinària.


Ens trobareu a l'institut durant el mes de juliol. Si hi ha alguna altra informació rellevant que us hàgim de fer arribar al llarg de l’estiu, us la farem arribar mitjançant aquesta web. 


Bones vacances!!!!

Comments