Projectes‎ > ‎

Projecte Junts amb Kédougou

El projecte Junts és un projecte d'intercanvi i cooperació entre escoles de Barcelona i de Kédougou al Senegal impulsat per l'Associació d'amics de Diakha Madina i per l'IMEB.

La primera edició va consistir en l'intercanvi de contes i dibuixos i el producte final va ser el llibre Talila Nono, dibuixa'm un conte.

El curs següent es van intercanviar cançons i dibuixos i el resultat va ser el llibre Junts dibuixem i cantem.

Des del curs 2009_2010 l'institut Josep Pla participa activament al projecte Junts amb Kédougou:El projecte del curs 2011-2012 ha estat Junts dibuixem i cantem. El professor de música de 2n d'ESO, Joan Gil, ha estat el responsable del projecte i l'alumnat de 2n A ha estat el protagonista de l'intercanvi de cançons amb Kédougou. L'alumnat del Josep Pla va escollira la cançó L'hora dels adéus per regalar-la a l'alumnat de l'escola de Kédougou Tierno Salif Sidibe. I ells van aportar la cançó Jaam. Problemes de comunicació amb les escoles senegaleses han fet que el projecte s'endarrerís. S'acaba el curs sense poder gravar les cançons.


Aquest curs 2012-2013 amb l'alumnat barrejat entre els 3 tercers continuem el projecte amb dificultats per assajar, però amb moltes ganes de continuar participant-hi. Els arranjaments ja s'han enllestit i ja hem pogut gravar.Podeu veure més fotografies de la gravació fent clic aquí.

I a continuació teniu les gravacions cantades per l'alumnat del Josep Pla:El proper dimecres 21 de novembre  a les 17h a l'Auditori AXA tindrà lloc l'acte de cloenda de Junts cantem i dibuixem i es presentarà el llibre. L'alumnat dels centres que han participat en el projecte interpretaran les peces catalanes i senegaleses  juntament amb alumnat de l'EMM de Sant Andreu


US HI ESPEREM!