Un alumne del Marta Mata entre els millors de tot Catalunya en Matemàtiques

3 de maig 2018, 5:13 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 11 de maig 2018, 1:05 ]
Com cada any, aquest curs s'han tornat a fer les famoses Proves Cangur de Matemàtiques que es celebren a Catalunya anualment. El nombre d'alumnes participants ha estat força important, concretament 112.893 nois i noies de diferents nivells: de 5è i 6è de Primària, de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO i de 1r i 2n de Batxillerat. Això ja és molt positiu, de per si, per a la necessària difusió científica i importància de les Matemàtiques.  

Pel que fa al nivell de 2n d'ESO, aquest curs hi han participat diversos alumnes del Marta Mata i la notícia important és que l'alumne Hongwei de 2n B ha quedat en el 9è lloc de la seva categoria de tot Catalunya, és a dir, en novena posició d'un total de 21.525 del seu nivell !

Des d'aquí el felicitem a ell per ser un estudiant exemplar en tots els sentits i per aquest gran èxit en Matemàtiques, juntament al seu equip de professores i professors que l'han motivat a afrontar aquest gran repte.També felicitem, per extensió a la seva família, que li ha inculcat des de sempre la idea de la humilitat,  de l'esforç en l'estudi, de la solidaritat envers els companys i del respecte pel professorat. Felicitats Hongwei per aquests grans resultats !
Comments