JORNADA SOLIDÀRIA DE NADAL: CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG EL DIA 20 DE DESEMBRE

13 de des. 2017, 2:47 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 15 de des. 2017, 0:52 ]
Un any més, celebrarem una jornada de solidaritat abans de les vacances de Nadal. Enguany, hi haurà diverses activitats i tallers tots al voltant d’aquest tema, el dia 20 de desembre, incloent una campanya de donació de sang amb el Banc de Sang i Teixits.

Els alumnes de Filosofia de 4t d'ESO estan participant activament des de fa dies en l’organització d’aquesta campanya i han dissenyat diversos anagrames molt creatius per a la difusió. Entre el 13 i el 20 de desembre penjaran cartells i faran difusió de la campanya als mitjans de comunicació i les xarxes socials.

La donació de sang es podrà fer a la Sala d’actes de la Biblioteca municipal (Carrer Can Parera, 34), que estarà habilitada per a tal fi,  el dia 20 de desembre de 16:30 a 20:30. Animem a tots els pares i mares, que puguin i vulguin, a fer donació de sang, aquesta tarda del dia 20. 

Enguany, a més a més, ens proposem participar en una campanya de venda de pulseres solidàries per aconseguir un desfibrilador, per això, també els alumnes de 4t, participaran activament en elProyecto salvavidas“ i  dedicaran dues hores a vendre pulseres solidàries pel poble, dissenyades per Kukuxumusu .


Durant el dia 20, a l’institut hi ha previstos diversos tallers als diferents grups classe de confecció d’origamis, diferents xerrades sobre conflictes al món (Meninos da Rua, Mines anti-persona, refugiats,...), una experimentació pràctica sobre esport adaptat amb cadires de rodes, que conduiran els alumnes de la matèria optativa Comitè Esportiu, un taller d’obsequis solidaris que es lliuraran a les persones que donin sang, un taller d‘ornamentació alimentària a 3r d‘ESO a càrrec dels alumnes del PFI, on es podran fer magdalenes i piruletes de Nadal, etc. Els alumnes del projecte de cuina de la Usee, repartiran torrons de xocolata fets per ells, a l‘últim moment de la jornada, la coral de Música es dividirà en dos grups de 20 alumnes i aniran fent actuacions a les aules on es facin tallers. També aniran a la biblioteca per fer una actuació davant una delegació de 25 inspectors d‘Educació que vindrà a visitar el nostre centre, el mateix dia 20, per veure alguns dels projectes que tenim.

A l’hora del pati es farà, com cada any, l‘esmorzar solidari de 4t. Els alumnes d’ENFOC enregistraran tota la Jornada Solidària. 

Comments