Encàrrec de llibres per al proper curs i Projecte de reutilització. Molt important!

24 de maig 2018, 2:59 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 6 de juny 2018, 0:14 ]
Aquest curs l’AMPA, conjuntament amb la direcció del centre, oferirà el Projecte de Reutilització de llibres de text amb l'empresa IDDINK. Els avantatges que ofereix són l'increment de la responsabilitat i conscienciació en la preservació del medi ambient, i secundàriament:
Gran estalvi
▪ Descompte del 55% respecte el PVP en l’adquisició dels llibres reutilitzables (ecoBooks)
Compra fàcil
Per internet al web www.iddink.cat, per telèfon al 902 565 411 o presencialment al centre el dia 03 de juliol de 15h a 19h.
▪ Comanda unificada amb sistema flexible en què es pot triar què comprar: llibres nous, reutilitzables, de lectura, quotes, dossiers, material de papereria, etc.
Podràs vendre els teus llibres utilitzats i en bon estat a Iddink
▪ Sempre que estiguin en bones condicions de reutilització, el mateix dia 03 de juliol .
Un servei excepcional
▪ Garantia de recepció abans de l’inici de curs (comandes fins el 20 de juliol)
▪ Lliurament de les comandes a domicili
▪ Retorn gratuït de comandes fetes fins el 20 de juliol.
Avantatges mediambientals
▪ Els centres educatius que han treballat amb Iddink durant aquest curs, han aconseguit un estalvi de 340,5 tones de paper!

Durant aquest dies rebreu dels vostres fills un full on s’informa de com fer la comanda de llibres per al proper curs 2018-19 i el seu pagament. També farem una reunió informativa per a les famílies el proper dia 29 de maig a les 17:30 al pavelló de l'Institut. Us animem a assistir a aquesta reunió informativa!  Més endavant, el dia 27 de juny a les 17:30 hores, també es farà una reunió informativa específica per a les famílies d'alumnes de nova matriculació de 1r ESO que començaran el curs vinent.

Comments