Els alumnes de Projectes Artístics presenten una gran exposició entorn al Guernica a Can Saurina

11 de maig 2018, 0:52 publicada per Institut Marta Mata
Un dels projectes globals que desenvolupem a l'institut és el de "Projectes artístics".  Ara, el treball realitzat durant uns mesos culmina en una gran exposició muntada pels propis alumnes amb el seu professorat al nou espai de Can Saurina. 

El dijous dia 10 de maig a la tarda es va inaugurar aquesta exposició que es podrà visitar  entre el 12 i 26 de maig, els dimecres, dijous, divendres i dissabtes. Els dies de cada dia de 17 a 20 hores i els dissabtes de 11 a 14 hores. Recomanem a les famílies la visita, on podran comprovar la capacitat interpretativa i creativa dels alumnes participants. 

Can Saurina, està situat al Carrer Major nº 2 i a més de la Sala d’exposicions, hi trobem una sala d’actes i espais de reunió. També acull la seu del Club d’Escacs i de Ràdio Montornès. Can Saurina també s'ha convertit, en l'espai d'exposició permanent visible des de l'exterior del Terminus Augustalis, la pedra de terme del primer quart del segle I dC localitzada a Montornès el 1998, que fins ara es trobava a Can Xerracan. Agraïm a l'Ajuntament les facilitats donades per disposar d'aquest espai d'exposició que permet convertir en plenament significatiu l'aprenentatge de l'alumnat que participa al projecte.

Comments